Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puahaha şikeciler josef çöpünü 11 milyona satacaklarına umutlanmışlardı iyi oldu :D Josef-Topal ota sahası akar :asd22:

Josef f5 in orta saha oyuncuları arasında 11m etemeyecek olsada en iyisi. Topal veya ozanı satsalar anlarimda josefi satmaları aslında enayilik olacaktı bir yerde

..
c8ca1bad8052a677ca2f71c0cb26cf59.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aykut_uzgun.webp

Valla inşallah ben yanılırım.

Ama bu adam son 2 yıl evvel sakatlık yaşamışsa , 3 yıl evvel de niye kupalar dahil sadece 11 maçta oynayabilmiş ?

Hee yok son 3 yıldır hep sakatsa biz niye alıyoruz ?

Neyse işte ben olsam bu adam için hayatta bu kadar beklemezdim, GS ı Juve kapısında bu kadar küçültmezdim.
Bu adam udinese'de inanilmaz bir Çıkış göstermişti net hatirliyorum. Isminin guzelliğinden ilgimi çekmişti o zamanlar. Juvede ilk sezonu 35 mac 28'i ilk 11de, sonraki sezon 46 mac 43 ilk 11 de. Sonra 2 sezon sakatliklarla ugrasiyor cok uzun sure nir sakatlik yasiyor daha sonra gecen sezon rotasyon topcusu oluyoe ve 24 mac 21 i ilk 11. Bahsettigimiz takim son 2 senedir cl finalisti ve italyaya ambargo koyan takim son senelerde...

Ilk 2 seneki performans devam etseydi zaten şuan 'Kwadwo Asamoah Chelsea'de ' falan haberlerini okurduk. Maiconda misal portoda oynadi bir süre sonra işler değişti, brezilyaya düştü buraya geldi taş gibi oynuyor. Bunlar örnekler.

Form geçici klas kalıcı ki bu adama görev verilse gene layikiyla yerine getirir..

Hele STSL'deki tempo bu adama yeni aldigimiz adamlarda olduğu gibi antrenman temposu gibi gelecektir. Rahat olalim

abv asamoah

Asamoahı beğenmeyenler var forumda şaşırarak okuyorum yorumlarını marceloyu alsak ona da çamur atarlar eminim

Aslolan Galatasaray'dır

Ya siz ciddi ciddi sorunlusunuz. Juventus'un son 3 yılda 3 lig şampiyonluğu, 2'de CL finali var. Hedeflerin ve seviyenin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda adamın ne kadar göze çarpıp şans bulmasını bekliyorsunuz? Zaten o kadar üst seviye olsa bize neden gelsin? Allah size akıl fikir versin artık diyecek bir şey yok cidden. Bazıları viskiyi çekip foruma giriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan yine mi Rasimin isleri

Adam zaten normalde sol bek değil,dinamo görevi gören bi isim.
Avrupada Juventus'da forma giymek en zor şeylerden biri , en rekabetli 5 takımdan biri kadrosu sürekli oturmuş .
Juventus'un mücadele ettiği kulvarlar ve rakipleri belli.
Dalgalar geçilmiş bidon seçilmiş Felipe Melo 80 Maçta 4 Gol 1 Asistle oynadı Türkiyede skor ve oyun olarak neler yaptığı malum.
Melo ilk yılında canavar gibi oynadı yinede geri istemediler.
Asamoah sakatlık dışında en ufak laf edilmeyecek bi oyuncu bence.
Ha dediğine şurda katılırım baştada dediğim gibi adamın asıl mevkisi sol bek değil ama Türkiyede yeter .

Sana şunu soruyorum Kwadwo Asamoah Chelsea'de , Arsenal'de diye bi haber gelse şaşırır mıydın?

Tabii ki. Juve bir oyuncuya talip olmuş almışssa onda mutlaka birşeyler vardır. Ama Asamoah çok ahım şahım fark yaratacak bir oyuncu değil diğer onemli kulüplerin sol beklerinden.

Ben Galatasaray olarak bu işi 2 aydır zorluyor ve karşımda birileri hala "o gelecek bu gidecek o zamana kadar kapımda bekle, olursa sana asamoahı veririz, olmazsa kaderine küs" cevabı alırsam , o juve ye "xtir lan deve, sen bizi sassuolo ile karıştırdın galiba" deyip b planını çoktaaan almış Tudorun antremanlarına çıkarmıştım.

Josef f5 in orta saha oyuncuları arasında 11m etemeyecek olsada en iyisi. Topal veya ozanı satsalar anlarimda josefi satmaları aslında enayilik olacaktı bir yerde

Şikecilerin orta sahası belki süper ligdeki en kısır,en vasat 4-5 orta sahadan biri josef'in bunların arasında en iyisi olması bi şey değiştirmez.Bedava verseler almam ben Galatasaray kadrosuna.Fernando'nun yaptıklarının yarısını yapamaz josef orta sıraya oynayan bi takım için iyi bi defansif orta saha olabilir ama büyük takımda oynayacak kalitesi yok

Tabii ki. Juve bir oyuncuya talip olmuş almışssa onda mutlaka birşeyler vardır. Ama Asamoah çok ahım şahım fark yaratacak bir oyuncu değil diğer onemli kulüplerin sol beklerinden.

Ben Galatasaray olarak bu işi 2 aydır zorluyor ve karşımda birileri hala "o gelecek bu gidecek o zamana kadar kapımda bekle, olursa sana asamoahı veririz, olmazsa kaderine küs" cevabı alırsam , o juve ye "xtir lan deve, sen bizi sassuolo ile karıştırdın galiba" deyip b planını çoktaaan almış Tudorun antremanlarına çıkarmıştım.
Senle ayrı düştüğümüz nokta şu asamoah'ı biz sadece sol bek sorunumuzu çözsün diye almıyoruz.
Tolganın ne olacağı belli mi,tabiki değil.
Asamoah Sol ön oynar babalar gibi , Tolganın oynadığı sol kanat-sol iç mevkisini oynar mı işte önemli nokta bu,bu saçma tarifsiz joker mevkini dünyada oynayan en iyi 5 oyuncudan biridir bana göre.Oynadığımız sisteme uyum ve diğer mevkilere alternatif olma anlamında çok önemli.
Yarın öbür gün Allah korusun bi sakatlık olsa Asamoah'ı koyabilir her noktaya , Türkiyede sertlik var ama kazma gibi faul anlamında var vucut vucuda bi mücadelede kolay yıkılıyor anadolu takımı topçuları genel manada.

fener şu son bir iki gün heryere saldıracak, umarım çöp birini alırlar.

EPL'de 11 takımım olsa Joseph'i 10'un da kadroya almam 11.'de 5. yedek olarak alırım. EPl'yi bırakın STSL için vasat oyuncu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahada en savaşçı takımlar;

Mücadele kazanma

Galatasaray % 92.5
Antalyaspor % 80.9
Karabükspor % 72.5

Galatasaray geçen sezon;
Selçuk-Tolga ikilisi ile % 51.1 mücadele kazanma oranıyla mücadeleci orta sahalar arasında ilk 10'da yer almadı.

SELÇUK EFFECT

abv asamoah

Transfere harcanan bonservis: 38.75 Milyon €

Kazanılan bonservis+stat-Loca geliri; 38.26 Milyon €

=38.75-38.26
=0.49 Milyon € harcanan

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt