Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah kahretsin denge dengeoğlu bu adamı nasıl hep sağbek oynatmış ya katletmiş yeminle. City bize ayar olmakta haklı

Muslera
serdar denayer maicon
Mariano fernando ndiaye asamoah
Feghouli Gomis Belhanda

Olmazmi ya. O savunma-ortasaha arasindaki kısmı denayer-fernando ikilisi halleder ndiaye ve belhanda ileriyi halleder, bekler ve kanatlar zaten temiz
Gerçi tolgada yapar o tip işi fernandoyu çekersek geriye

abv asamoah

Denayer Galatasaray'a gelebilmek için Brighton, Wolfsburg, R.Betis, Girona, Levante, Bordeaux ve Standard Liege'in tekliflerini reddetmiş.

Samir'i tanımıyorum. Şoyle bir profiline baktım. Geçen sezon 22 maça çıkmış. Bu sezon 2 maçta da oynamış. Ancak birinde 2. yarının başında oyundan çıkmış, diğerinde 2. yarı oyuna girmiş.Udinese özelinde bile önemli bir oyuncu gibi görünmüyor.

Denayer'in iyi kötü premier lig tecrübesi var. Kendisi kabul etse bir çok talibi de vardı. Sanki Samir'den daha faydalı olur gibi geliyor

şu ahmet calıgı ve cavandayı osmanlıya verip musa cagıranı alsak

Denayeri çok seven biri olarak Samirle arasında kaldım. Samiri izlemedim hiç ama sol stoper olması cazip geliyor

Sanki savunmamızda Ramos'lar falan varda Denayer için burun kıvırıyorsunuz hala. Ya bırakın Allah aşkına. Maicon ile Denayer top geçirir ama adam geçirmez. Denayer hızı ile Maicon akıl ve tekniği ile birbirlerini fena tamamlıcaklar. Ayrıca Denayer'de çok teknik, hırçın bi çocuk. Öyle kolay kolay top vermez, güçlüdür Maicon abisi gibi

Denayer Maicon'dan pozisyon almayı öğrenirse 10 sene stoper aramayız. Herif Garry'den çok daha iyi dribbling konusunda. Hücum yetenekleri olarak Garry'i katlar cebine koyar. :asd22: Hızlı, atletik, adam eksiltebiliyor. Bunlar bir stoperde ilk olması gereken özellikler değil ancak çok değerli özellikler.

Bu denayerde ne var arkadaş Galatasaraylıyım diyen herkes oynayacaksa ben formaya talibim denayer yerine daha iyi bir isim lazımdı bize denayer serdarla aynı kalitede bir adam

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt