Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu denayerde ne var arkadaş Galatasaraylıyım diyen herkes oynayacaksa ben formaya talibim denayer yerine daha iyi bir isim lazımdı bize denayer serdarla aynı kalitede bir adam

Aslolan Galatasaray'dır
Ya Serdar deyip durmayın 3-4 maç sonra sakatlanacak 3-4 ay oynamayacak hala Serdar'ı yazıyorsunuz kadroya. :)

Yalnız acele etmezsek 1 Eylül den sonra çok iyi fırsat transferleri çıkabilir ve umarım arda o fırsat transferlerden birisi olmaz

TT

5 transfer yapacağımızı düşünüyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayerden sonra bir başka Galatasaray aşığı Amrabatın ismi geçiyor gözlerimi dolduran gelişmeler

Yahu bu ambaratı Twitter da da dillendiriyorlar. Çıldırmak üzereyim bu adam gitti diye çok sevinmiştim bu çöpü geri almak gibi bir hata yapmazlar umarım

Aslolan Galatasaray'dır

Yedekten Yasin şerrosu gireceğine bize katkı vermemiş ama adamlığı ve karakteri ile bize yakışan Amrabat girebilir oyuna. Sırf şu kendini evlat sanan yerlilere inat alırım

Ya Serdar deyip durmayın 3-4 maç sonra sakatlanacak 3-4 ay oynamayacak hala Serdar'ı yazıyorsunuz kadroya. :)

Kardeş serdar dediğim yok denayerin ondan fazlası yok diyorum denayere gelene kadar ondan iyi milyon tane stoper var. Taraftarın ben Galatasaraylıyım diyene bu romantik yaklaşımı beni benden alıyor. Bize sol ayaklı bir stoper lazımken denayeri alıyoruz umarım saç baş yoldurmaz bizlere. Ancak denayer yerine daha iyi adamlar alınabilirdi.

Aslolan Galatasaray'dır

---------------------------------Muslera--------------------------------

--Mariano--------Maicon--------Denayer----Asamoah--

--------------------------------Fernando-------------------------------

-----------------Ndiaye--------------------------Belhanda---------

-------Feghouili------------------------------------Amrabat------

--------------------------Bafetimbi Gomis-------------------------

Yedekler ; Eray, Yasin, Tarık, Linnes, Selçuk, Garry, Eren, Donk, Tolga, Ozan Kabak, Atalay

Beyler.... Uçuyoruz hazır olun...

Amrabat diye sürpriz mi olur lütfen Şaka deyin futbol zekası olmayan adamla işimiz yok

TT

---------------------------------Muslera--------------------------------

--Mariano--------Maicon--------Denayer----Asamoah--

--------------------------------Fernando-------------------------------

-----------------Ndiaye--------------------------Belhanda---------

-------Feghouili------------------------------------Amrabat------

--------------------------Bafetimbi Gomis-------------------------

Yedekler ; Eray, Yasin, Tarık, Linnes, Selçuk, Garry, Eren, Donk, Tolga, Ozan Kabak, Atalay

Beyler.... Uçuyoruz hazır olun...

Toplam 15 yabancı :DD

Yedekten Yasin şerrosu gireceğine bize katkı vermemiş ama adamlığı ve karakteri ile bize yakışan Amrabat girebilir oyuna. Sırf şu kendini evlat sanan yerlilere inat alırım

Adamlık ve karakter var diye Galatasaraya futbol olarak katkısı olmayan bir adamın mı oynamasını istiyorsun. O isabetsiz ortalar saçma sapan auta giden şutları görüp sinirlenmek hoşuna gidiyor sanırım. Böyle bir yorum görmedim elimizde kötüsü var onun yerine daha kötüsünü alalım diyorsun. Yasinin ambarattan daha fazla katkısı oldu bu takıma son sezonlarındaki bencilliğini saymazsak 10 ambarat eder. Şampiyon olduğumuz sezonu unutma.

Aslolan Galatasaray'dır

Amrabat nereden çıktı ya? Garry oynasın daha iyi, ikisinde de beyin yok bari daha hızlı olan oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt