Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar gibi her tamamladigi mac sonrasi gazi muamelesi gören adamdan uzun vadeli bir katki beklemek yersiz. Yedek olur en fazla.

Bize Maicon'u tamamlayacak bir stoper gerekiyor. Denayer hizli ve topla iliskisi iyi bir oyuncu. Zayif yönlerini de cok iyi biliyoruz. Serdar Aziz oyun kurmada sifir, Maicon da bu anlamda cok iyi sayilmaz. Kisa vadede Denayer'i kiralamak finansal bir risk getirmeyecegi gibi oyuncunun da bizi istemesinden ötürü epey mantikli görünüyor. Bekledigimiz katkiyi alamazsak göndermesi kolay olur. Simdi transfer döneminin kapanmasina 1 gün kala böyle hizli bir stoperi biraz zor aliriz.

Takimda Muslera disinda adam kalmadigi icin Asamoah'in da dahil oldugu 8 oyuncu aldik. Stoper ve sol kanat bölgelerine para kalmamasi gayet dogal.

Genel kalite olarak vasat üstü kabul edebilecegimiz Serdar, Linnes, Tolga ve Rodrigues bir anda ilk 11'e monte edildi. Bunu bilmeyen yok. Elde baska adam yokki bunlar haricinde. Simdi bir stoperin alinmasini nasil elestirirsiniz anlamiyorum. Koray Günter mi Galatasaray'in alternatif stoperi? Serdar Aziz mi bizim ilk 11 oyuncumuz? Degil.

Denayer gelince, Eray, Ahmet, Carole, Tolga, Yasin, Sinan, Garry gibi adamların olduğu takımın zekâ seviyesini tek başına yükseltir. Sırf bu yüzden bile gelmeli. Zaten​ bu saatten sonra daha iyisini bu maliyete bulmak zor.

Ambaratı on bire donku yedek kulubesine yazan taraftarda gördüm oldu olacak danyi falan da yazın ayıp etmişsiniz

Aslolan Galatasaray'dır

---------------------------------Muslera--------------------------------

--Mariano--------Maicon--------Denayer----Asamoah--

--------------------------------Fernando-------------------------------

-----------------Ndiaye--------------------------Belhanda---------

-------Feghouili------------------------------------Amrabat------

--------------------------Bafetimbi Gomis-------------------------

Yedekler ; Eray, Yasin, Tarık, Linnes, Selçuk, Garry, Eren, Donk, Tolga, Ozan Kabak, Atalay

Beyler.... Uçuyoruz hazır olun...

Kardeş şaka mı yapıyorsun ambaratı 11 e donku yedek kulubesine yazmışsın futbol bilgine hayran kaldım danyi de yazsaydın bak o eksik olmuş. Hatta fernandoyu kesip donku koysaydın

Aslolan Galatasaray'dır

Amrabate falan geçelim.

asamoah denayer gelsin kapayalım gereksiz adamlara para vermekten vazgeçmeliyiz.

asamoah gelmiyormuş o yüzden hızlı ve ofansif bir sol bek alalım

Ambaratı on bire donku yedek kulubesine yazan taraftarda gördüm oldu olacak danyi falan da yazın ayıp etmişsiniz

Aslolan Galatasaray'dır

Gönderebiliceğimizi falan mı sanıyorsun bu saatten sonra Donk'u ? Olaylı geçen Genel Kuruldan sonra bütün planlar alt üst oldu. Mecbur bu tip bir yol izlenicek.

DIfGYbAVwAAyV-I.jpg
bu dogru mu? fake mi?bu akşam istanbulda demiş güya

Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı

bein son dk

bitmis..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu bunu bırakın Asamoah gelmedi mi daha:(

Denayeeeeeeeeeer

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt