Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuda korku dağları yükselmiş kadıköyde rezil olmayalım bari diyorlar süper bir transfer sezonu gümbür gümbür geliyoruz

Aslolan Galatasaray'dır

:D

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
tolga73 - 30.08.2017 18:32[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Adamlar en iyi üç adamını sattı.
Buna rağmen geçen sezona göre çok çok daha güçlü ve neredeyse eksiksiz kadro kurdular.
Bir tek sol bek kaldı. Onu da alacaklar gibi.

Nefret ediyorum senden Bay Aziz. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çaresiz çırpınışlar

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
James Rodriguez - 30.08.2017 18:30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Yeter be ******l harbiden yeter dünyaları aldınız [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
562e67ceca307203d84de96e70bd9e2e.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stoper transferini en fazla isteyenlerden biriydim. Serdar ile olmayacağı belliydi. Şimdi 2 tane birbirini tamamlayan stoperimiz var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pozisyon bilgisi, hava hakimiyeti falan bence çok düşük Denayer'in. Yalnız bu önde basan takımda geri dönüşlerde atletizmi işe yarayabilir. En kötü Ahmet'in oynama ihtimali ortadan kalktı. :)

sunderland denilen leş takım gecen sezon ortasahada oynattı daha çok denayeri,bildiğim bu

Yaprak gibi demis uzdu. :(

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben performans açısından istemiyorum açıkçası denayeri. gerek geçen sene yaşanan durumlar gerek uyum göstermesi, hırsı.

tudorun elinde ve yanında nispeten güvenilen maicon varken hızıyla araya atılan topları kesecek isim olarak iyi olacaktır.
Bide Serdar'ın sık sakatlanma sorunu ile sezon içi karşılaşmamak için güzel oldu bence.

bonus Müslüman (yazmasam olmazdı)

Satın alma opsiyonu vardır umarım bu sene CL gelirlerini toplayıp seneye bonservisine gömerdik

Pozisyon bilgisi, hava hakimiyeti falan bence çok düşük Denayer'in. Yalnız bu önde basan takımda geri dönüşlerde atletizmi işe yarayabilir. En kötü Ahmet'in oynama ihtimali ortadan kalktı. :)

YouTube kafa topu da temiz,pozisyon bilgisi de.herşeyden önemlisi..müthiş potansiyel bu cocuk.serdar ve ahmetle kıyaslamak ona hakaret olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt