Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben performans açısından istemiyorum açıkçası denayeri. gerek geçen sene yaşanan durumlar gerek uyum göstermesi, hırsı.

tudorun elinde ve yanında nispeten güvenilen maicon varken hızıyla araya atılan topları kesecek isim olarak iyi olacaktır.
Bide Serdar'ın sık sakatlanma sorunu ile sezon içi karşılaşmamak için güzel oldu bence.

bonus Müslüman (yazmasam olmazdı)
Begenmedigimiz dalga gectigimiz serdar
Dan dun olsada kafa topuna cikiyor
Rakibini yildiriyor
Denayerin en zayif noktasi bu iki mevzu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denayerrrrrrrrrrrr

Asamoahhhhhhh

kafa topu iyi degil dediginiz denayer fenerbahce ile kupa maçında kafa ile bi asist yaptı ,bir de gol atıyodu!!!!

Stoper şart ancak doğru isim Denayer değil.1.75 boyu var hava toplarında çok etkisiz.Kademe anlayışında zaafları var.Evet hızlı ve teknik ancak doğru isim değil.Bizim aradığımız stoper Miranda,Mangala,Sakho gibi hava toplarında etkili ve daha oturmuş oyuncular olmalı.
1.68 diyolar boyu

Denayer transferinden sonra Arda efendi kendisine sorsun bir yıl Galatasaraylılık mazisi olan ve yeterince iyi olmayan adamı niye bu kadar seviyorlar ve istiyorlarda beni istemiyorlar bu soruyu sorsa bile kibri ona sen mükemmelsin senin değerini bilmiyorlar dedirtir bu yüzden de ardadan bize yar olmaz

Aslolan Galatasaray'dır

satın alma opsiyonu ile kiralnmış bi denayer hımmmmmmmmm süperrrr.stoper olarak zaten iyi ama sezon sonu satın alırsak marianodan sonra sagbekte yine çok iyi ve teknik bi futbolcumuz olmuş olacak.

Denayer stoper disinda sagbek ve önlibero icin alternatif olur, hamzali cöp bir takima ortama cok genc yasta gelmisti, buna ragmen Zaman zaman iyi oynadi ve uyum sorunu yasamadi, hayirli olsun

Pozisyon bilgisi, hava hakimiyeti falan bence çok düşük Denayer'in. Yalnız bu önde basan takımda geri dönüşlerde atletizmi işe yarayabilir. En kötü Ahmet'in oynama ihtimali ortadan kalktı. :)

Anlatamıyorsun ki abi adamlara.Geçen sene Sunderland'da tek maçını izlememiş adamlar burada işkembeden yorum yapıyor.Denayere kötü demiyoruz.Bizim defansımıza ilaç olacak stoper değil.İhtiyacımıza göre daha iyisini alabilirdik şartları zorlasaydık.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Asil Yaşayan - 30.08.2017 18:35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Yalniz gs cidden eksiksiz takim kurdu. Buna karsilik bizim de sol bek‚ 8 numara‚ sag kanat ve forvet almamiz sart. Kalan surede alinabilir mi‚ zor.. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
TR-CaPTaiN - 30.08.2017 18:36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Abartı falan yok 6s kale hariç her bölgeyi yeniledi. Kaleyi yenilemesine de gerek yoktu zaten. Gerek olsa orayı da yenilerdi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
mhmn - 30.08.2017 18:38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Gese bu sene açık ara şampiyon olur‚gol rekorunu zorlar. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YouTube kafa topu da temiz,pozisyon bilgisi de.herşeyden önemlisi..müthiş potansiyel bu cocuk.serdar ve ahmetle kıyaslamak ona hakaret olur.

Sergen tek video ile adam beğeniyorsak işin içinden çıkamayız.

YouTube

Al bak bu maça da o zaman muhtemelen canlıda izlemişsindir neredeyse bütün gollerde hatası var. Ayrıca eldekilerle kıyaslamadım.

Denayer transferine inanılmaz sevindim. Geleceğini düşünmüyordum açıkcası. Müthiş işler yapacak bu kadroda, eminim. Büyük yetenek. :)

YouTube

Anlatamıyorsun ki abi adamlara.Geçen sene Sunderland'da tek maçını izlememiş adamlar burada işkembeden yorum yapıyor.Denayere kötü demiyoruz.Bizim defansımıza ilaç olacak stoper değil.İhtiyacımıza göre daha iyisini alabilirdik şartları zorlasaydık.

ortasahaa oynadı sunderlandde ki sunderland çok kötüydü geçen sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt