Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen tek video ile adam beğeniyorsak işin içinden çıkamayız.

YouTube

Al bak bu maça da o zaman muhtemelen canlıda izlemişsindir neredeyse bütün gollerde hatası var. Ayrıca eldekilerle kıyaslamadım.

genç futbolcu hata yapabilir,potansiyelli oldugu gerceğini degiştirmiyor

Denayer'in kafa toplarında zayıf olduğu kanısına nasıl varıldı, bilmiyorum. Adam 1.84 ve gayetle atletik bir oyuncu.

Hatta kormerlerden Celtic'te 7 golü vardı diye hatırlıyorum. Serdar'ın Denayer'den üstün olduğu tek alan agresif yapısı. Denayer'in ayakları, dripling özelliği, hızı Serdar'ın önünde

dinayir bu gece istanbul a gelior

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlatamıyorsun ki abi adamlara.Geçen sene Sunderland'da tek maçını izlememiş adamlar burada işkembeden yorum yapıyor.Denayere kötü demiyoruz.Bizim defansımıza ilaç olacak stoper değil.İhtiyacımıza göre daha iyisini alabilirdik şartları zorlasaydık.

Süper tespit senle aynı görüşteyim

Aslolan Galatasaray'dır

Denayer'in kafa toplarında zayıf olduğu kanısına nasıl varıldı, bilmiyorum. Adam 1.84 ve gayetle atletik bir oyuncu.

Hatta kormerlerden Celtic'te 7 golü vardı diye hatırlıyorum. Serdar'ın Denayer'den üstün olduğu tek alan agresif yapısı. Denayer'in ayakları, dripling özelliği, hızı Serdar'ın önünde

Şehir efsanesi abi. Dibe vurmuş takımda 20 yaşındaki stopere bel bağladığımız için beklentiler takımı tek başına toparlamasıydı. Bireysel performansına göre konuşursam, o yaptığı hamleleri son yıllar hangi stoperler yaptı bizde diye aklıma belki Ujfalusi gelir gelmez, bilemiyorum.

Derbi kazanamayan Galatasaray

İlk 3'e giremeyen Galatasaray

İstifa sesleri yükselen Galatasaray

2011

Kadro yenilenmesi

2012 -2013 -2015 şampiyon Galatasaray

Derbi kazanmayan Galatasaray

İlk 3'e giremeyen Galatasaray

İstifa sesleri yükselen Galatasaray

2017

Kadro yenilenmesi

2018 ?

Asamoah da gelirse 2 bin kombine kalmış paşa maçın da 40 bin kombineli olur net! Bilet zor artık:)

Denayer'in yerine çok daha iyi bir stoper alabilirdik. Fakat denildiği gibi kiralık bedeli 500 bin euro ise güzel iş yapmışlar. Pek istemiyordum açıkçası. Bu saatten sonra destek olmak şart.

Şaka maka Müslüman Power olduk. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt