Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3c22ba4bc58b5d9ca61b8587471669bd.png

Ali naci nin söyledigi dogruysa sadece bu ucak uyuyor

Levent abiden teyitleriz sıkıntı yok :D

Le Mundo Türkiye

35 dk. ·

Jason Denayer, Galatasaray'a tekrar geri gelmek için inanılmaz bir karakter gösterdi. Eğer yollamazsanız 'futbolu bırakırım' diyerek City'i ikna etti.

Le Mundo Türkiye

38 dk. ·

TRANSFER - Jason Denayer, Galatasaray'da. Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı.

Le Mundo Türkiye

6 dk. ·

Jason Denayer bugün 23:50'de İstanbul'da olacak.

Denayer için ne alacaksınız bana

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jason denayer gelmiş.

Twitter da her dediği çıkan mephobia nın dediğine göre Asamoah transferi de bitmiş. 6 dk önce yazdı.

4.5 m euroluk teklifimizi kabul etmiş juventus.

Hayırlı olsun...

Umarım takıma uyum sağlarlar.

Yalnız şöyle bir şey var ki bu TFF bizim kulübe dinamit koymak için sene sonunda yabancı sınırını yine 5 e falan çekerse

kesinlikle biteriz. Çok büyük sıkıntılar çekeriz.

Lucescu nun 2 lafından biri yabancı sınırı.

Durum hiç iyi değil

Maicon ile partner için doğru isim oyuncu tipi açısından. Maicon'u birebirde yem etmesin, onun hızının yarattığı dezavantajları kapatsın bu bile fark yaratır. Serdar bir halt yapmadı oynadığı dakikalarda. Bütün hava toplarını Maicon aldı. Oyunu o kurdu. Müdaheleleri o yaptı. Serdar biraz baskı yedi mi şamar oğlanına dönüyor. Yetmiyor mal gibi bodoslama dalıyor oyunculara. Serdar'ın mallıkları yüzünden takım kaç defa 50-60 metre geriye dönmek zorunda kaldı. Denayer gelişimi açık bir oyuncu. Nasıl Semih Ujfa'nın yanında bambaşka bir seviyeye çıktıysa Denayer'de de o ışık var.

Semihin ulfa ile oynadığı maçları bir daha izle başka seviyeye çıkmadı inanılmaz hatalar yapıyordu tıpkı bugunkü serdar gibi takım iyi sonuçlar alınca görünmedi umarım denayerde sen haklı çıkarsın benim gibi düşünenler yanılır sonuçta her şey Galatasaray için senin haklı çıkmanda Galatasaray kazanır bizde mutlu oluruz

Aslolan Galatasaray'dır

Fernando Muslera
Mariano Filho
Maicon Roque
Jason Denayer
Martin Linnes
Lionel Carole
Fernando Reges
Badou Ndiaye
Younes Belhanda
Sofian Feghouli
Garry Rodrigues
Bafetimbi Gomis
Kadrodaki 12 yabancı sınırını şuanlık doldurduk

denayerı taraftar ıstedıgı ıcın pek umutlu bakmıyorum

Yedek Kadro;

Denayer
Ahmet
Tarık
Asamoah
Feghouli
Selçuk
Yasin
Sinan
Eren

Yedek kaleci dışında idare eder.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu sene bu transferleri hazırlayan kim merak ediyorum. Bence tarihimizde ilk kez scout ekibi ve hocamız birlikte çalışıyor. Bu kadar birbirlerini tamamlayacak futbolcuları toplayıp aynı takımda oynatmak cidden zor iş arkadaşlar.

Ndiaye, Fernando, Feghouli, Mariano, Maicon, Denayer, Asamoah. Büyük iş.

Teknik ekibi tebrik ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt