Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mephombiayı tasımayın.agır yalancı ama asamoah gelecek.az daha sabır.

Denayer > Galatasaray

Carole > Sevilla

Cavanda > Standard Liege

Tek eksik sensin Asamoahhhhhh

Yalnız Carole ilk geldiğinde efsane oynadı. Abartmıyorum o sene Umut denen hırbo en az 10 tane asistini yemişti. Ondan sonra mala bağladı. Mental açıdan çöktü. Sevilla satın alma opsiyonunu sene sonunda kullanmasa bile belki mental açıdan düzelir orada.

Fernando Muslera
Mariano Filho
Maicon Roque
Jason Denayer
Martin Linnes
Lionel Carole
Fernando Reges
Badou Ndiaye
Younes Belhanda
Sofian Feghouli
Garry Rodrigues
Bafetimbi Gomis
Kadrodaki 12 yabancı sınırını şuanlık doldurduk

donk jong cavanda carole dörtlüsü gidiyor asamoah geliyor ve yine 12 olacak

Flaş! Sevilla, Lionel Carole'u kiralamak için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. via : @AliNaciKucuk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

carolın dengesi acayip şaştı.ispanya iyi gelecektir,sevilla inşallahta alır.çünkü bizde zaten potansiyelli iki solbek var.biri melih diğeri batuhan.

Yalnız bizim istemedigimiz adamların gidecekleri takımlara bak :) liege de sonuçta çok kötü bi takım değil biz baya baya sağlam takım oluşturmuşuz :)

Yalnız Carole ilk geldiğinde efsane oynadı. Abartmıyorum o sene Umut denen hırbo en az 10 tane asistini yemişti. Ondan sonra mala bağladı. Mental açıdan çöktü. Sevilla satın alma opsiyonunu sene sonunda kullanmasa bile belki mental açıdan düzelir orada.

mental açıdan düzelirse zaten opsiyonu kullanırlar. Fizik olarak çok beğeniyordum beni müthiş hayal kırıklığına uğrattı. Asamoah kesin geliyor demek gelmese kadroda kalırdı alternatif olarak

@meppeling

Şampiyonlar liginde oynayacak Sevilla, Carole'ü istiyor diye bayram yapıyor mal gs taraftarı. asdasdasdas

bu nasıl bi beyinszliktir yarabbim?acaba caroledan kurtuldugumuz için bayram yapıyo olabilir miyiz...aslantepeye bi gelinde o aklınızı kıcınıza sokalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt