Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.345
- 1.846
- 1.913
Juventus para koparma peşinde ben çok rahatım asamoah gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kwadwo Asamoah is eager for a transfer to Galatasaray, but Marotta warned that is unlikely.
“We have always said that if a player wants to be sold, we’ll try to make him happy. Unfortunately, this is not possible because the offer came late in the market and we don’t have the chance to replace him. I am sure when the window closes, Asamoah will focus and get back to being the great player he always has been.”
Galatasaray'da dört gözle Kwadwo Asamoah transferi beklenirken, İtalya'dan olumsuz haberler geliyor... Juve'nin CEO'su Beppe Marotta, Tuttosport'ta yer alan demecinde Ganalı oyuncunun kulüpte kalacağını söyledi.
Marotta, "Her zaman söyledik, bir oyuncu gitmek istiyorsa onu mutlu etmeye çalışırız. Ne yazık ki şu anda bu mümkün değil çünkü teklif çok geç geldi ve onun yerine oyuncu bulamayız. Eminim ki transfer sezonu kapandığında Asamoah takımına odaklanarak her zamanki gibi harika bir oyuncu olmaya devam edecektir." diye konuştu.
Öte yandan Asamoah'ı menajeri, Asamoah'ın kulüpten ayrılmak istediğini dorulayarak, "O takımdan ayrılmak istiyor, ancak Juventus yerine oyuncu bulamıyor." ifadelerini kullandı.
![]()
Aman hocam kalmasin ben solagim ben oynasam daha iyi bu kadar sovmezsiniz hic degilse orta yaparken onumdeki adama carptirmam topu.Sol bek gelmeden gitmemeli bu takımda Linnes kadar Caroleda oynar
Marotta, "Her zaman söyledik, bir oyuncu gitmek istiyorsa onu mutlu etmeye çalışırız. Ne yazık ki şu anda bu mümkün değil çünkü teklif çok geç geldi ve onun yerine oyuncu bulamayız. Eminim ki transfer sezonu kapandığında Asamoah takımına odaklanarak her zamanki gibi harika bir oyuncu olmaya devam edecektir." diye konuştu.
o kadar da olumsuz bi durum yok.bizim 8 eylüle kadar zamanımız var.alıcaz asamoahı.
Evren Göz@evrengoz
Asamoah için Juve pazarlık sürecini İtalyan usulü yönetiyor. İtalyanlar sıkı pazarlık yapar. Görüşmeler sürecek, henüz sonuç yok.
Linnes, Carole'den çok daha iyi bir futbolcu. Carole mücadele etmez, arkaya adam kaçırır, geri koşmaz, kısaca vurdum duymaz bir adam. Bizim takımda işi yok. Östersunds maçında staddaydım en çok bu adama sövdüm.Sol bek gelmeden gitmemeli bu takımda Linnes kadar Caroleda oynar