Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görülen o ki çok uğraşıyoruz bu transfer için. Ben umutluyum. Adamlar besbelli pazarlık yapıyor, fiyat arttırmak istiyor.

Twitter'da birkaç tane hesabı onaylı italyan gazeteciler de aynısını yazmış.Juve transferi kapatıyor ve asamoah'ın gitmesine izin vermicek diye

YpUm3.gif

Asamoah kayıp gidiyor ellerimizden

Asamoah gelmez ise kesin Arda gelir. Demedi demeyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marotta, "Her zaman söyledik, bir oyuncu gitmek istiyorsa onu mutlu etmeye çalışırız. Ne yazık ki şu anda bu mümkün değil çünkü teklif çok geç geldi ve onun yerine oyuncu bulamayız. Eminim ki transfer sezonu kapandığında Asamoah takımına odaklanarak her zamanki gibi harika bir oyuncu olmaya devam edecektir." diye konuştu.

bu acıklamanın kıcı bası ayrı oynamış.bi kere teklif gec gitmedi.1 aydır gündemde asamoah.ayrıca oyuncuyu mutlu etmek istiyoruz demiş.iki taraflı bi açıklama....tamamen para işi.

talyanlardan oyuncu almak zor. Yönetim olacağını söylüyor. Bekleyip , göreceğiz. Olumsuz bir şey söylenmedi bana. @AskinAtes29 37 sn.

Şerefsizler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer biz alternatifsiz transfer yapmaya çalışırsak ve karşısı da bunu anlarsa seni zorlar. Bir alternatif bulmalıydık .

bi de teklif geçti diyor yahu 1 ayda biz teklif yapmadıkmı arkadaş. sadece adamlamı görüştük ne saçma bir açıklama bu

rahat olun arkadaslar
dimarzio sabah gs fiyat yukseltecek diyordu
belli ki bizimkilerin teklifini begenmedi juve

fiyati yukseltir aliriz herkes rahat olsun

O ASAMOAH BURAYA GELECEK ULAAAAN!

Yalnız Moratta'nin açıklamalarında Spinazzola konusu da var. Atalanta, Asamoah'ı gönderiyorsaniz Spin'i almaya muhtacsiniz deyip Juve'den para koparmaya çalışıyor olabilir.

Italyanca bilen arkadaşım yardımcı oldu.

Genelde oyuncular gitmek isterse, onlardan yana tavır alırız diye politika izlerdik demiş. Ama 48 saat içinde iyi yedek bulamayacağımız için bırakamayız, transfer sezonu kapandığı vakit eminim Asamoah bize katılıp rolünü üstlenecektir demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt