Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5b43e65172c9040f58d17ee0df873aa2.jpg

Denayer gerektiğinde Mariano'yu da yedekleyebilir. O açıdan da çok iyi oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir oyuncu için 95 milyon euro ödeyebilen bir kulüp, 2-3 milyon için çingene pazarlığı yapıyorsa yazık. En iyisi Asamoah'a yaptığımız teklifi -500 bin euro gibi- arttırarak rest çekmesini sağlamak.
çingene pazarlığı yapmıyor konu maddi değil, yerine adamımız yok gönderemeyiz diyor açık açık

sneijderdeki süreçten daha cok yoruldum,ben sessiz kalıcam artık.gelince nasıl olsa haber düşer.

Sergen senin çoğu paylaşım için nasıl özveri ile sağı solu taradığını biliyorum. Bugün sana yapılan haksızlıktır. Ben De marke nin haberini paylaştım çünkü elbet biri çıkıp doğru ya da hayıır değil diye bu gazetenin haberini onaylayacaktı. Ama gel gör ki kuş diyen bile çıktı. Olumsuzluk için değil Galatasarayımızın adının geçen her haber benim için önemlidir diye paylaştım. Ha bunu da sağdan soldan duyumculardan değil önemli bir kitleye sahip de markeden yaptım. Onlar cımbızla laf çekmiş çekmemiş işin başka boyutu. Sonuçta X oyuncusu Galatasaray'da diye haber yapılınca da burada paylaşılıyor. Ben paylaşmasam başkası paylaşacaktı hoş bu da bir gerçek. Gel gelelim sana yapılanları doğru bulmuyor kendime de yapılan ithamlardan dolayı sayın GSC formuna üzgün olduğumu belirtiyorum.

moratta taraftara şu mesajı göndermek de istiyor olabilir:

BİZ ALTERNATİF BULAMADIK GÖNDERMEK İSTEMEDİK VE ASAMOAH PROFESYONEL OLDUĞU İÇİN JUVENTUSTA KALMAYI KABUL EDER DEDİK FAKAT KENDİSİ ZORLA GİTMEK İSTEDİ SONUÇ OLARAK BİZİM HİÇBİR SUÇUMUZ YOK

demek için ayak yapıyor o da olabilir kahpenin evladı

Asamoah gelmeyecekse Carole takımda kalmalı Linnes-Carole iyi kötü götürürüz ligi

moratta taraftara şu mesajı göndermek de istiyor olabilir:

BİZ ALTERNATİF BULAMADIK GÖNDERMEK İSTEMEDİK VE ASAMOAH PROFESYONEL OLDUĞU İÇİN JUVENTUSTA KALMAYI KABUL EDER DEDİK FAKAT KENDİSİ ZORLA GİTMEK İSTEDİ SONUÇ OLARAK BİZİM HİÇBİR SUÇUMUZ YOK

demek için ayak yapıyor o da olabilir kahpenin evladı

mantıklı bir yaklaşım sonuçta adam gidince ulan nasıl yerine adam almazsınız diyebilirler. Bizim Melo'daki gibi

Asamoah gelmeyecek/yattı/gelmez vs yazan yangıncıları ben de yazıyorum. Çok pis kuruldum size haberiniz olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar gitmek isteyen adami kimse zorla tutamaz. Asamoah bizi cok istiyorsa bu transfer bitmistir.

Sol bek kesin gelir umarim Asamoah olur ama olmazsa da avrupada transfer sezonu biteceğinden iyi sol bek vermezler olursa brezilya liginden olur bence.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt