Ekli dosyayı görüntüle 17880
surpriz transferimiz alex iwobi arkadaslar camiamiza hayirli olsun !!!
Kaynak: Fatih abi
Kaynak fatih abi kim alex olursa süper olur mithiş bir adam bu
Aslolan Galatasaray'dır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 17880
surpriz transferimiz alex iwobi arkadaslar camiamiza hayirli olsun !!!
Kaynak: Fatih abi
Yalnız İngilizcesinde " Yarın durum değişebilir." ifadesini ben göremedim. Yanılıyor muyum?
Feghouli sol kanat değil, sağ kanat. Ha demin taraftarlığa laf ettiğin gibi şimdi buna laf atmadan söyleyeyim sakın soldada oynar deme. İki kanat boş şu anda, Feghouliyi ikiye mi bölelim? Rodriguezde deme, adam iyi güzel mücadele ediyor ama tek becerisi rakip basınca hızı ile basıp geçmek.Abicim solda kanat mı var da işlesin ? Feghouli gelecek bi sakin ya!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağlıklı bir Serdar diye bir kavram yoktur. Ütopiktir. Denayer çevikliği, fiziği ve tekniği ile Serdar'dan 3 gömlek iyidir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu fatih abiniz birisi icin olmayacak demisti sanirim feghouili idi.Kaynak fatih abi kim alex olursa süper olur mithiş bir adam bu
Aslolan Galatasaray'dır
Feghouli sol kanat değil, sağ kanat. Ha demin taraftarlığa laf ettiğin gibi şimdi buna laf atmadan söyleyeyim sakın soldada oynar deme. İki bek de boş şu anda, Feghouliyi ikiye mi bölelim? Rodriguezde deme, adam iyi güzel mücadele ediyor ama tek becerisi rakip basınca hızı ile basıp geçmek.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoahtan daha zordur ojunior tavares potansiyelli ama bilmiyorum kiralık,opsiyon olur mu...
asamoah olur ya da olmaz solbek kesin gelecek ama sol acıga ihtiyaç var.iturbe veya carillo alınmalı.sol tarafımız hiç yok.
Danisikli dovus hepsi.Atalantaninda allah belasini versin sanki sampiyon olacaksiniz
alex iwobi için kiralık olarak anlaşmışız sanırım wengerin son kararı bekleniyormuş