Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
12 yabancı kadroya giriyor ula 14 yabancıyı niye dolduruyoruzcavanda, dejong, donk, carole gitti olm nerdesin sen sergio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 yabancı kadroya giriyor ula 14 yabancıyı niye dolduruyoruzcavanda, dejong, donk, carole gitti olm nerdesin sen sergio
Iwobiyi kim söyledi
Tekrar ediyorum, bunu yapan herkes için geçerli. İkide bir milletin taraftarlığına laf atmayı bırakın. Sizin için herşey güllük gülistanlık olabilir, herkes sizin ile aynı fikirde olmaz zorunda değil. Benim için haftalardır bir adamı alamayan sorumlu kişiler istifa etmeli.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tekrar ediyorum, bunu yapan herkes için geçerli. İkide bir milletin taraftarlığına laf atmayı bırakın. Sizin için herşey güllük gülistanlık olabilir, herkes sizin ile aynı fikirde olmaz zorunda değil. Benim için haftalardır bir adamı alamayan sorumlu kişiler istifa etmeli.

Hani sana nerde kuş imasında bulunmuşum, lütfen mesajımı koyarmısın. Özür dilemez isem bana herşeyi deme hakkına sahipsin.Sneijder konusunda aynı fikirde değildik seninle burda bizi kuş yaptın noldu şimdi böyle mi oldu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne güzel işte12 yabancı kadroya giriyor ula 14 yabancıyı niye dolduruyoruz
Hani sana nerde kuş imasında bulunmuşum, lütfen mesajımı koyarmısın. Özür dilemez isem bana herşeyi deme hakkına sahipsin.
Cam reis neler dokuluyor dilinden oyle.Gökhan Zan@gokhanzofficial
Asamoah güzel bir bayram hediyesi olacak gibi..bakarsınız çifte hediye olabilir..
Bunun bir oyuncu ile alakası yok, önce yazılanı anlamaya çalışın. Kaç haftadır taraftar bu isimle yatıyor kalkıyor, şimdi Futbolcusunu istediğimiz kulübün yöneticisi çıkmış teklif geç geldi diyor. Çıksın kim sorumlu ise açıklasın bunu, yalan ise kanıtlasın, aksi takdirde taraftarı kandırdıları için istifa etsinler.Taraftarlık değil ki seninki ? Transfer taraftarısın sen. Bi adamı alamayan istifa etmeli dediğin kişiler rüya gibi takım yaptı. Saygısızlıktan başka hiçbir şey yapmıyorsun şu an.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne alakası var arkadaşım? Bir oyuncu için mi uğraşıyorlar, takımı baştan sona yeniliyorlar. Senin mantığına göre kulubü 10m istiyorsa hemen verin hiç pazarlık yapmayın. Bu bir süreç sonuçta yıldız futbolcu alıyorsun hem de Juventus'un!
![]()
Gecmis olsun.Sevgili Galatasaray Sevdalilari,
Yaklasik 6 bucuk saat süren Orta Kulak ameliyatindan cikmis bulunuyorum. Dualarinin esirgemeyen herkese sükranlarimi iletiyorum. Narkozun etkisinden olsa gerek daha henüz tam olarak kendime gelmis degilim.
Umarim en kisa sürede eski enerjimle araniz katilmak nasip olur.
Seven sevmeyen herekese selam olsunn.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Geçmiş olsun.Sevgili Galatasaray Sevdalilari,
Yaklasik 6 bucuk saat süren Orta Kulak ameliyatindan cikmis bulunuyorum. Dualarinin esirgemeyen herkese sükranlarimi iletiyorum. Narkozun etkisinden olsa gerek daha henüz tam olarak kendime gelmis degilim.
cam reis duyumculuğa başlamışCam reis neler dokuluyor dilinden oyle.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevgili Galatasaray Sevdalilari,