Fatih Korkmaz
Parçalı Üye
- 11 Kasım 2012
- 2.914
- 95
- 738
Beck Stuttgart ta ntv spor son dakika
TT
TT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sürecleri karistirmayalim, karisinin istemedigi sürec ilk sürecti, bu ikinci sürec.
Oyuncu ile anlastildigi kac zamandir ortada dolasiyor zaten.
Bir oyuncu ile anlastin ise gider kulübü ile görüsürsün öyle degil mi?
Oyuncu ile kac zaman önce anlasildi ise teklifin gec gitme gibi bir durumu olamaz.
Ben zaten basindan beri ne diyorum, bu teklif gec gitti iddiasini yönetimimiz bize aciklamak zorunda.
Eger aciklamazlar ise taraftar yine kandirilmis olur, cikarsin bakin biz su tarihte teklif yaptik dersin kimse bisey demez.

var the times yazdı
Beşiktaş'ın sağ beki Andreas Beck, Stuttgart'a transfer oldu. (NTV Spor)

Peki, iyi geceler.Konuşma sürekli tekrarlanıyor, aynı şeyler yazmak istemiyorum artık. İyi geceler!
![]()
Gökhan Gönül bile sakatken Becki yollamalarının mantıklı bir açıklaması varmı bence 2 M için değmez
Beşiktaş'ın sağ beki Andreas Beck, Stuttgart'a transfer oldu. (NTV Spor)
Sanırım fair play kuralları gereği eksideydiler oyuncu satma zorunlulukları vardı.Gökhan Gönül bile sakatken Becki yollamalarının mantıklı bir açıklaması varmı bence 2 M için değmez
Beck gittiğine göre Vida'yı alırlar. Medel falan da sağ bek oynar zaten iyi iş yaptılar
Gökhan Gönül bile sakatken Becki yollamalarının mantıklı bir açıklaması varmı bence 2 M için değmez