Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
Para olsa senin hatırına bende psg den neymar ı bize alırdım dasolaçık haberi please
Yok işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para olsa senin hatırına bende psg den neymar ı bize alırdım dasolaçık haberi please
Denayer'in kafa toplarında zayıf olduğu kanısına nasıl varıldı, bilmiyorum. Adam 1.84 ve gayetle atletik bir oyuncu.
Hatta kormerlerden Celtic'te 7 golü vardı diye hatırlıyorum. Serdar'ın Denayer'den üstün olduğu tek alan agresif yapısı. Denayer'in ayakları, dripling özelliği, hızı Serdar'ın önünde
![]()
efsane ya
Cenke 11 m pound, josefe 11 m euro. Galiba bir mal takım biziz. Adamlar bedavaya verdi brumayı
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş bizim başkanımız ne zaman plansız iş yaptıJuve Asamoah ı vermiyoruz derken 24 saat kala tek sol bekimiz Carole gönderiliyor. Üstelik alternatif bir transfer gündemde yok. Çok enteresan. Umarım başkan ne yaptığını biliyordur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cenk'e 11 milyon paund veren mal çıkarsa onun kalıbına sokam.
Cenke 11 m pound, josefe 11 m euro. Galiba bir mal takım biziz. Adamlar bedavaya verdi brumayı
Ceo öyle diyecek biliyor burdaki durumu elimiz mahkum oldugunuTransferle alakası olmayan divan üyesinemi, Asamoahyı satacak olan CEOya mı inanalım?
[FONT="]Denayer, an itibari ile Almanya'da!,
[/FONT]![]()
bu fiyatlara satarlarsa portodan aboubakar'ı alabilirler.