Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City, Denayer ile 5 yıllık mı sözleşme imzaladı? Bizden önce Celtic'de kiralıktı sonraki sezon yine bizde kiralık, ondan sonraki sezon Sunderland kiralık, Bu sezon ise yine bizde kiralık. 4 yıldan beri kiralıyorlar

Sözleşmesi bitiyor seneye, kiralama mevzusu o yüzden biraz komik oluyor.

Belki opsiyon vardır bilemiyorum.

Başiktaş Cenk'i satarsa mallık eder, Negredo'dan daha iyi.

newcastle ve c.palace cenk tosuna teklif goturmusler

newcastle dwight gayle 'ı satacak gibi oyuzden cenk tosuna teklif yapmıştırlardır diye düşünüyorum . c.palace'da frank de boer 3-5-2 oynatıyor ve 2.santraforu bulmaya zorlandı bide bunun üstüne 3de0 çekti palace ligde . 12 milyon 11 milyon gerçekçi rakamlar renato sanches 8 milyona kiralık gidiyor fiyatlar uçtu

Adamların inanılmaz bir geliri var onlar için 10,15 para değil tıpkı biz 3 e birini aldığımızda ucuz dediğimiz gibi onlar da 10,15 e birini aldılar mı ucuz diyor. Kulüpler satılmazsa ligimizin kalitesi iyice düşer gibi geliyor bana bu paralarla rekabet edemeyiz.

Aslolan Galatasaray'dır

Durmusi ile hollandada oynayan türk oyuncu ne oldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cresce l'ottimismo per #Spinazzola. Contatti in serata tra agente e #Atalanta.
Domani ultimo tentativo

Via @ChriTravainiFiltra leggero ottimismo su #Spinazzola-#Juventus. Domani nuovi contatti fra le parti.
@Spazio_JLa chiave per #Spinazzola è #Laxalt. Dialoghi in corso tra #Genoa e #Juventus

Yarın tekrar görüşme varmis ibre olumluya dönmüş

Onlarin ben olumlusunu yiyeyim, taraflardan biri Galatasaray taraftarini fena halde yiyor, eger bu bizim taraf ise yaziklar olsun.

Onlarin ben olumlusunu yiyeyim, taraflardan biri Galatasaray taraftarini fena halde yiyor, eger bu bizim taraf ise yaziklar olsun.
Yok bunlar bilinen yakın isimler
Yarın tekrar görüşme olacak
Bildiğiniz bütün totemleri yapın yarın

dunyanin en sacma transfer süreci tum dunya geneli icin bence asamoah

Vay be bruma 12 ye gitti vay vay vay.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)
f2005de05bef8c832bc743e85b591c3c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt