Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadroyu geçen sene bu yönetim ekibi oluşturacak dense okkalı bir hadi lan ordanın sinkaflı halini kullanırdım :triumphant:

Klasik cunku biz Galatasarayiz diyip gecmeyin ama sampiyonlar liginde degiliz, iki senedir yoklari oynuyoruz ve bu donem gelen butun oyuncular asomah dahil bizi cok ve cok istediler. anlamadim gitti. sampiyonar liginde oldugumuz donemler bile bizi bu kadar isteyen oyuncular olmamisti.

Arakan ile ilgili bi konu açıldı mı forum da..

Hakkaten insanlıgı öldürüyorlar resmen

Bir teşekkürde Tudora bence.Tamam bu futbolcuları Dursun bitirdi fakat tek tek hepsi, Tudorun alınmasını istediği oyuncular.Artı Sabriyi defetti.Selçuk,Yasin,Sinan gibi parazitleride itn gtune soktu adeta.Elinde olsa onlarıda kadro dışı bırakır ama elde yerli oyuncu kalmacayak zorunlu koyacagı.

O degilde Mayis ayinda biri yeni konu acip Galatasaray seneye;

Muslera
Mariano-Maicon-Denayer-Asamoah
Ndiaye-Fernando
Feghouli-Belhanda-Rodriguez
Gomis

11 iyle maclara cikacak dese kus olmakla suclanip konu kilit + suresiz ban yerdi. Nereden nereye...

Cok agir sneijder fani olarak soyluyorum. Sneijder Tudorun oynatmak istedigi futbolu bozar bu takima uymaz. Tudoru yeri geldi elestirdim burada bir dunya insanla kavga ettim ancak yigidi oldur hakkini ver. O sistemi oturtursa bu takim yine uefa kupasi + 4 sene ust uste sampiyonluk gorebilir.

Tudorun en buyuk yanlisi ise bu sistemi Selcuk Tolga Yasin Sneijder Eren Podolski gibi adamlar ile oynayabilecegini dusunmesi oldu.

Alıntı..

"beIN SPORTS Jason Denayer ve Kwadwo Asamoah transferlerinden sonra Galatasaray maçlarını beIN SPORTS yetişkin paketten yayınlama kararı aldı"

Neden ntvspor dışında kimse Asamoah haberini girmedi? Nevzat,Ali Naci,Beinsports hiçbiri girmedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arakan ile ilgili bi konu açıldı mı forum da..

Hakkaten insanlıgı öldürüyorlar resmen

Hocam şu görüntülere yürek dayanmaz. Haysiyet insanoğlunu terkedeli çok olmuş. BM , milletlerarası kurum ve kuruluşlar "kınıyoruz" ve "kaygılıyız" ifadelerinden öteye gitmiyor.
Bizim elimizden duadan başka gelen bir şey yok maalesef :(

PatronBenim������☕ sur Twitter : "Kasap bile Kurban etini bu kadar parcalamaz...
ALLAH'ın laneti uzerinize olsun
Kahrolsun #budis'ler
#AraKANağlıyor
https://t.co/e0izIhkqsd"

DIgrMsXWAAEs0tb.jpg

Bir teşekkürde Tudora bence.Tamam bu futbolcuları Dursun bitirdi fakat tek tek hepsi, Tudorun alınmasını istediği oyuncular.Artı Sabriyi defetti.Selçuk,Yasin,Sinan gibi parazitleride itn gtune soktu adeta.Elinde olsa onlarıda kadro dışı bırakır ama elde yerli oyuncu kalmacayak zorunlu koyacagı.

Dursunun bu oyuncular arasinda tanidigi tek oyuncu Denayerdir buna emin ol.

Son düzenleme:
Günaydın Asamoah'ı olanlar...

Aşkın denen adam tüm transferleri bildi helal olsun

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım tarihimizdeki en muhteşem transfer dönemi oldu bu. Yaklaşık 20 milyon euro ile 9 transfer geldi ve hepsi kalite. Aksilik olmazsa en az 80 puan almamız lazım bu ligde. Şu an kadroda eksik bölge kalmadı, sol açık deniyor da tolga böyle iken sol açıkla oynamaz Tudor. Cenk ergune helal olsun be adam haldun ustunelden kat kat iyi cıktı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt