Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah hayırlı olsun. Moratta umudumuzu kırmıştı, artık olmayacak diye düşünüyordum lakin cenk ergün nasıl ikna ettiyse adamları helal olsun. Artık sadece sağdan değil soldanda etkili geleceğiz. Ortadan zaten etkiliyiz. Rakipler bu takımı nasıl tutacağını şaşıracak. Müthiş bir transfer sezonu geçirdik.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 kadrosundan biri kuruldu bundan sonrası iş tudor ve taraftarda !! Gs store lara hucuuuummmmm

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Hayırlı Arefeler dilerim.

?❤️

Bugun KAP bombardimani olacaktir.

1 Denayer Galatasaray'da
2 A Asamoah icin gorusmeler basladi
2 B Asamoah Galatasaray'da
3 A Cavanda icin gorusmeler basladi
3 B Cavanda Lieg'de (Kira)
4 A Carole icin gorusmeler basladi
4 B Carole Sevilla/Anderlecht'te
5 A Donk icin gorusmeler basladi
5 B Donk Akhisar'da
6 A Jong icin gorusmeler basladi
6 B Jong Ajax'ta

En az 12 KAP gelir yanii

Sol acikta gelsin baskanim pls

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]İngiliz Mirror gazetesi, transfer döneminin son gününde WBA'nın muhtemel transferleri arasında Fenerbahçe'den Josef de Souza'ya yer vermedi.

[/FONT]
DIiQI-sXkAAqGKP.jpg

asamoah ve denayer de geldiğine göre "TROPİK MEYVELİ PASTA" transferleri bitmiştir, konuyu kapatabiliriz.

Yeni transferlerin yaş dağılımı:

Denayer: 22
Ndiaye: 26
Feghouli: 27
Belhanda: 27
Asamoah: 28
Maicon: 28
Fernando: 30
Mariano: 31
Gomis: 32

Fernando 29'a yeni girdi,
Gomis 31'e yeni girdi,
Maicon 28'e yeni girdi..

Fenerbahçenin Medyası gibi şu adamların yaşlarını büyütmeyin şöyle ne kadar çok seviyorsunuz yahu.

Günaydın millet

Çok fazla mesaj yazmıyorum ama transfer sezonu başından beri en çok söylediğim adam herhalde Asamoah oldu bu sezon. Benim en üst nokta gördüğüm transferdi. Bir ara eşi gelmek istemiyor diye mesele kapanınca hatta çok üzülmüştüm buraya da yazmıştım. Oradan dönüp bu şekilde transferin bitmesi daha bir keyif veriyor sanki. Çile çektiriyorlar ama değdi bu kadar beklemeye acayip bir kadro oldu. Artık bize de sürekli destek çıkıp bol bol alışveriş yapmak kalıyor.

Fernando 29'a yeni girdi,
Gomis 31'e yeni girdi,
Maicon 28'e yeni girdi..

Fenerbahçenin Medyası gibi şu adamların yaşlarını büyütmeyin şöyle ne kadar çok seviyorsunuz yahu.

Fernando 25 Temmuz 1987 doğumlu. Yani 30 yaşını doldurdu. 31 den gün almakta. (Yani yaş 30)
Gomis 6 Ağustos 1985 doğumlu. Yani 32 yaşını doldurdu. 33 ten gün alıyor. (Yani yaş 32)

Asıl siz küçültme derdinde gibisiniz ama gerek yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt