Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIi89ZUXgAEENaU

Dursun başkanım senin için daha neler ! yok artık sol açık ve kaleci alamaz diyorlar :)

Aslında Arda şu kadro için Harika transfer olurdu. 10 yabancı ile oynar 2 yedek hakkımız olurdu . Ama Malesef Arda çenesini tutamamanın kurbanı oldu

Levent Tüzemen: "Yöneticilerden gelen duyumlarda göre, Denayer'e rağmen bir sol stoper hamlesi düşünülüyormuş."

Stoper olayını abartmasınlar. Daha Ozan var. Ona gelene kadar yedek kaleci, yedek forvet ve sol kanat yok. Hem sol hem forvet oynayacak bir adam alınması çok daha mantıklı.

Bu arada bizi geçtim herhangi bir Türk takımının biz hayatta iken (ort;50 yıl) tekrar yaşanması mümkün olmayan bir transfer sürecini geride bırakıyoruz. İsimlerden ziyade eksiklerin kapatılması adına hiç bir yönetimin ben bu kadar detaylı bir yatırım yaptığını hatırlamıyorum. Hep yamalı eşek gibi olurdu.

Levent Tüzemen çöpü yerine ben duyum verebilirim daha gerçekçi olur

Galatasaray , Juventuslu futbolcu Kwadwo Asamoah'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Uzun süren görüşmelerin ardından Asamoah ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Ganalı futbolcuya bonuslarla birlikte 2.5 milyon euro verilecek. Juventus'a da 4.7 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.. Ancak bu transfer Lionel Carole'e bağlı..
Fransız futbolcunun Sevilla'ya kiralanması halinde 28 yaşındaki Asamoah'ın transferi resmiyete dökülecek.

beinsports

asamoah her türlü geldi de carole olayını niye araya kattı gıcıklıgına bu beinsports....son dk haberini veremediler diye yavsaklık peşindeler

Galatasaray , Juventuslu futbolcu Kwadwo Asamoah'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Uzun süren görüşmelerin ardından Asamoah ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Ganalı futbolcuya bonuslarla birlikte 2.5 milyon euro verilecek. Juventus'a da 4.7 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.. Ancak bu transfer Lionel Carole'e bağlı..
Fransız futbolcunun Sevilla'ya kiralanması halinde 28 yaşındaki Asamoah'ın transferi resmiyete dökülecek.

beinsports
Sallama haber niye carole bağlı olsun ki? Gökmen özdemir gitti bein saçmalamaya başladı transferde

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi ark (ismini tam hatirlayamadim) asamoah gelirse kızılayda soyunup koşarım demişti. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt