- 11 Haziran 2015
- 39.851
- 28.258
- 2.193
tolganin iyi bir takimda degisip gelistigi gibiSadece hiz yetmiyor malesef
Denayerde oyle olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolganin iyi bir takimda degisip gelistigi gibiSadece hiz yetmiyor malesef
kafan mi guzel? takima yerlesmis ve gayet duzenli ve iyi oynayan birisini neden kadro disi birakalim? fazla abartmaya basladiniz ya.kadroda şu an 15 yabancı görünüyo.
carole ve cavanda gitti.
de jong ve donkta yolcu
asamoah gelince 12 yabancı oluyo.bi yabancı daha alıp rodriguesi veya linnesi kadro dışı bıakabiliriz.12 yabancı bulundurulyosa
Tudor Donk'u tribünde oturtturur bence
U.Karakullukçu:Esas farkı yaratacak oyuncu Denayer.Türkiye'nin en hızlı stoperi olacak,adam Bale'i birebirde yakalayıp devirebilen bir atlet
tolganin iyi bir takimda degisip gelistigi gibi
Denayerde oyle olacak
ben onu sagbek ve DOS alternatifi olarak düşünüyorumins öyledir ama stoperde suan yeterli oldugunu düsünmüyorum
kafan mi guzel? takima yerlesmis ve gayet duzenli ve iyi oynayan birisini neden kadro disi birakalim? fazla abartmaya basladiniz ya.
Donku adamdan saymıyoruz ki 12 yabancı içinde yok donk![]()
kaymak alalim arda beyKadroda 12 yabanci bulunduracagimiza göre size kötü haberim var
Gece 12'ye kadar Kulup bulamazsa Arda Turan adim adim Galatasaray'a
Kadroda 12 yabanci bulunduracagimiza göre size kötü haberim var
Gece 12'ye kadar Kulup bulamazsa Arda Turan adim adim Galatasaray'a
evt mangali yakman gerekacayip karnim acikti lan
cikip bir seyler yiyesin var ama hazirlanmaya bile üseniyorum
bugün aksama kadar uyuyasim var
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
kafam iyi.rodrigues iyi niyetli ama yetersiz.sol kanada ya biri lazım ya da linnes-asamoah önlü arkalı oynamalı.bunu rodrgiuesi gecen sezon en çok destekleyen olarak söylüyorum.
Gerçek mi bu yav ahahaha video atınLevent tuzemen ne mal adam ya dembeleyi Galatasaray bedava'ya almadi barcelonaya 105 milyon euro'ya gitti diyobu mali yorumcu diye televizyona cikariyolar.