- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Eğer Akhisar olmazsa ciddi talibi yok diye biliyorum.
Sözleşmesi feshedilir o durumda boşuna 1 yıllık maaş ödemeye gerek yok fesih öderiz daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer Akhisar olmazsa ciddi talibi yok diye biliyorum.
Birak ya Zergen ya. daha forvet veya vitinho deme bide. Asamoah gelsin transferler bitsin artik.
kadroda şu an 15 yabancı görünüyo.
carole ve cavanda gitti.
de jong ve donkta yolcu
denayerle şu an 11 yabancı var.asamoah gelince 12 yabancı oluyo.bi yabancı daha alıp rodriguesi veya linnesi kadro dışı bıakabiliriz.12 yabancı bulundurulyosa
o aksam oluyor sadeceevt mangali yakman gerek
Kadroda 12 yabanci bulunduracagimiza göre size kötü haberim var
Gece 12'ye kadar Kulup bulamazsa Arda Turan adim adim Galatasaray'a
şu tarık ve emrah yerine ahmet sivri ve tarık baydemir girebilir 21 kişilik kadroya.
Kadroda 14 olabiliyor ama sanirim sahada 12 olabiliyor.
Kadroda 14 olabiliyor ama sanirim sahada 12 olabiliyor.
kafam iyi.rodrigues iyi niyetli ama yetersiz.sol kanada ya biri lazım ya da linnes-asamoah önlü arkalı oynamalı.bunu rodrgiuesi gecen sezon en çok destekleyen olarak söylüyorum.
Sahada 11 kisi maksimum beyler
Google'e bakinca 70 diyo iki senede 17 kilomu almis sporcu futbolcuyken bu dangalak
Şu transferleri Ünal başkanımız, Haldun Üstünel yapsa ne çilek caps'leri dolaşırdı şimdi ortalıkta. Nazar değmesin güzel takım olduk. Seneye CL'ye girersek de yedek kulübesinin seviyesini atlatırız inşallah. Digitürk'le o kadar gönülsüz ve uzun pazarlıklar sonrasında uzatmıştım ki taahhütü nihayet verdiğim paraya değecek bir takım izlemek nasip olacak 2 yıl sonra. :asd22: