Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an çok duygulandım . Demekki Yasin e gıcık olan bir tek ben değil mişim

Ahmet Bulut yap sihrini aslanım.
DIjcAm5XgAA8UyE.jpg:large

Şimdi bu Yasin gibi yerliler çok tilki adam. Yasin yedekten girdiği ilk maçta bu sefer mutlak gol pozisyonunda pas vermeye çalışacak aha buraya yazıyorum. Sonra da ne yapsak taraftar laf ediyor. Yerlilere karşı bir ön yargı oluşturuluyor diyecek. Bakın görün

denayer bencede iyi stoper cok bariz eksikleride yok hava toplarında biraz zayıf ve kademelerde ama gecen sene mutlaka tecrübe katmıstır sunderland

denayer tamamı çöplük olan bir defans hattında bile kalitesini belli etti zaten o yüzden aradıgımız adam bencede ve de hızlı

lakin garry ,tolga ve serdar icin taraftar cok gaza geldi iyi performans gösteriyorlar ama unutmayın gerizekalı herzaman gerizekalıdır

yani bu adamlar 3-4 mac iyi oynayıp yine özlerine mallıklarına dönecekler kimi dönem yani demem o ki bu adamlara cok güvenmemek lazım

hele ki serdar su anda kendisi bile sasırıyordur ben nasıl hala hastanede degilim diye
Aynen kardeşim. Sunderland performansini pek bilmiyorum acikcasi. İzlemedim. Ama şunu cok net biliyorum ki denayer bu seneki takima cok katki saglar. Dedigin gibi serdar azize guvenerek yola cikilmaz.. her an sezonu kapatabilir. Denayer de kendini hava topları ve kademe amlayisi konusinda bir tık geliştirdiyse tadindan yenmez?

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

Şimdi bu Yasin gibi yerliler çok tilki adam. Yasin yedekten girdiği ilk maçta bu sefer mutlak gol pozisyonunda pas vermeye çalışacak aha buraya yazıyorum. Sonra da ne yapsak taraftar laf ediyor. Yerlilere karşı bir ön yargı oluşturuluyor diyecek. Bakın görün
Tvde eski futbolcularda yerli seviciligi yapacak
Yasin son sampiyonlugun mimari vs guzellemeleri
Hepsinden nefret ediyorum
Turk futbol tarihi cahil futbolcularla dolu malesef
Cuneyt tanman ridvan oguz gokmen ...

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wellington için Kayseri ile anlaşmayı denesek nasıl olurdu sizce ? Ben oldum olası çok beğeniyorum Wellington u

Mert cetin instagram da tam olarak ne paylasti? Instagraminda bisey bulamadim asamoahla ilgili.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ispanya'da transfer donemi yarin aksam sona eriyor galiba, Yasin'e o 4m teklif dogruysa hemen satsinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt