Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma bile bonussuz 12ye giderken bu Cenk için istenen 13-14 m nedir anlayamıyorum ya, aynı sey Souza için de geçerli. Tamam cenk kötü topcu değil ama 13-14 edecek kadar iyi oldugunu sanmıyorum. Satarlarsa büyük iş başarırlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NDJ, Carole, Cavanda ve Donk dörtlüsünün 6 milyona yakın maaşı var bir an önce gitseler keşke.

Bruma bile bonussuz 12ye giderken bu Cenk için istenen 13-14 m nedir anlayamıyorum ya, aynı sey Souza için de geçerli. Tamam cenk kötü topcu değil ama 13-14 edecek kadar iyi oldugunu sanmıyorum. Satarlarsa büyük iş başarırlar.

Bu piyasada o kadar tuhaf degil bence.

Aynen kardeşim. Sunderland performansini pek bilmiyorum acikcasi. İzlemedim. Ama şunu cok net biliyorum ki denayer bu seneki takima cok katki saglar. Dedigin gibi serdar azize guvenerek yola cikilmaz.. her an sezonu kapatabilir. Denayer de kendini hava topları ve kademe amlayisi konusinda bir tık geliştirdiyse tadindan yenmez??????

Herkes Rütbesini Bilecek! ????????????????????????

Denayerin bize su yonden buyuk katkisi olacak, onun sayesinde biz takim boyunu cok rahat kisaltacagiz. Cok hizli olmasi sebebi ile defansi korkmadan ileri cikartabilecegiz.

Bu da daha az yorulup daha olumcul pres yapmamizi saglayacaktir.

DIjKWM9XYAAGPm_.jpg
buydu

76759d240251706e38f0772b4fca1cf8.png

Yasin için 4 m teklif etmişler

Neymar transferi sisirdi piyasayi.

bizimkiler 1-2 daha bekleseydi en az 25e satardik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt