Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah kesinlesmis olmali ki cavanda ve carole gonderildi.
Aksi durumda mariano ve linnes olarak 2 tane adamimiz kalir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Lionel Carole: "Galatasaray büyük bir kulüp ama Sevilla'da oynamak başka bir şey."

Vay vay vay canim

Hani bu Asamoah bitmişti arkadaş nerede kaldı bu kap? Bu herifi beklerken ömrümüzden ömür gitti. Gel artık kara oğlan!

DIk5v3VXUAMaLtX

Resmi hesap bile yanılıyor olamaz herhalde, adamlar sabah güneşle ima ettiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yetersizler. Robben sakatlaniyor hep zaten bir ayagi çukurda
Promes iyi evet
Sneijder wijnaldum strootman ortasahasi diğer elit milli takimlar arasinda bayağı alt seviyede kalıyor
Hollanda bitmis bence :(

Ee yani almanya fransa ispanya ile kiyaslamak zor. Ama portekiz, ingiltere,Italyanin altinda degil, ayni gücte

ttomercato ve bazı küçük siteler sky kaynaklı diye haber giriyo 4-5 gündür.mesela asamoahın transferi tamamlandı ya da asamoah 5-6 milyonan tamam gibi.ama buh aberlerin hiçbirisine ulaşamadım ben.skysyn sitede twitterında yok.sallama yani hepsi.

burayi okuyan sevillali taraftar kardeslerim gecmis olsun haydi kümeye

abv asamoah

kap bilgisi oyuncu istanbul uçağına bindiği an yapılıcak arklar müsterih olalım asamoah hususnda

Mesela bizim sağ bek alternatifimiz denayer asıl mevkisi stoper ama zor kalırsak denayer sağ da oynatırız ve iyi de performans alırız
Höwedes de aynı mesele sağ veya sol bek sakatlanırsa birini kaydırır höwedes'i beke alır ki almanya milli takımda bek performansı gayet iyiydi

Bu iş bitecek başka yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt