Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne şerefsizlik juventus gelmezse gelmezse seyimde adi herif dunya da tek sol bek asamoah mi kaldi bu kadar nazlanan klüp görmedim karakteriz pislikler

Ntv spor - Beinsports - Aspor - Trtspor - Kanal 24 hepsinin ortak özelliği Asamoah Galatasaray'da dediler üstelik Galatasaray twitter hesabı ve bazı yöneticilerde bunu onayladı bir transfer de son dakika verilmesi için imzaların hep kulüp hem de oyuncu tarafından atılması gerekiyor diğer kanalları geçtim bu konuda en hassas kanal Ntv spor orda da evren imzaları görmeden böyle bir haber girmezdi

DIlE2-yW0AE-UNd.jpg

Strinic zu Sampdoria

Olm çocuk gibisiniz yemin ediyorum. O kadar transfer oldu, en yakın örnek Feghouli, oradan bile öğrenemediniz bizim transfer gidisatını, sabretmeyi. Şu sayfada ciddi diyorum 10 yaşında çocuk kafasında onlarca adam var. Hiçbir şeyden en ufak bir ders almayı öğrenmiyorsunuz. Bu kadar çabuk enseyi kararyacaksanız birkaç gün girmeyin foruma nasıl olsa resmi açıklama birkaç güne gelir en kötü.

Olm çocuk gibisiniz yemin ediyorum. O kadar transfer oldu, en yakın örnek Feghouli, oradan bile öğrenemediniz bizim transfer gidisatını, sabretmeyi. Şu sayfada ciddi diyorum 10 yaşında çocuk kafasında onlarca adam var. Hiçbir şeyden en ufak bir ders almayı öğrenmiyorsunuz. Bu kadar çabuk enseyi kararyacaksanız birkaç gün girmeyin foruma nasıl olsa resmi açıklama birkaç güne gelir en kötü.
+sonsuz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

transfer yarın netlik kazanır.eğer juventus asamoah'ı CL için 25 kişilik kadroya yazmamışsa bize geldi demektir.yarını beklemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt