Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listeler yarınmı belli oluyordu ? Zaten yazmazsa hiçbir engel kalmaz medyada daha fazla uğraşmaz muhtemelenBizim için resmi bir engel yok, biz sekizine kadar istediğimizi adamı alırız. Ancak, Şampiyonlar ligi listesi kulüplerin kadro planlaması demek, listeyi verdikten sonra oyuncu satarsan yerine başka oyuncu ekleyemiyorsun.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ehhh günaydın, dün sabah bunu anlatmaya çalıştım burada bazı arkadaşlara.
2 saat içinde Juve Asamoahın alternatifini bulamayacağını düşünürse vermez herifi , istersen 4 değil 14 ver.
Çoktaann b planı olan sol beki almış olmalıydık.
2 saat içinde kesinleşmezse Linnes tek sol bek!!!
Herşeyi doğru yapıp bu kadar basit işi yaparken nasıl beceremiyoruz inanılır gibi değil.
Asamoah bizim takıma level atlatacak biri değil. Ama bizim o pozisyonun işini makul ölçülerde yapabilecek bir adama ihtiyacımız var.
Adama süre verecektin 20 Ağustosa-25 Ağustosa kadar. Oldu oldu, olmadı dön 2. alternatifi al getir ki milli takım arasında adam da takıma alışşsın!!
Geçen sene aynı salaklığı da yapmıştık üstelik ama belli ki beyinsiziz ders alamıyoruz.
Diarra diye diye son güne gelindi olmayınca De Jong alındı, hiç bir işe yaramayıp bize 5 milyon girdi!!
Yazık!!
ikisi de gelmesin bu olqcaksaArda ve Asamoah birlikte açıklanacak bence
Evet.
Carole ve Cavanda gittiler.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Ben yarın diye biliyorum ama kesin bir bilgi sahibi değilim, genel olarak transfer sezonu sonunda verilir. Evet, eğer o zamana kadar resmi bir açıklama gelmezse o liste bizim için positif yönde belirleyici olur.Listeler yarınmı belli oluyordu ? Zaten yazmazsa hiçbir engel kalmaz medyada daha fazla uğraşmaz muhtemelen
HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah konusunda biraz onemli ama.Türkiye de transfer dönemi 8 Eylül'de bitiyor. Avrupa'da bitmesi çok önemli değildir.
Ucaga binmeden kap bildirmiyoruz arkadaslar hala daha ogrenemedinizmi
Ben burada yönetime suç bulmam asamoah gerçekten fırsat transferi 4.3 milyon e gs kimlere vermedi burada serefsuxlogi juve yaptı.benim söveceğim şey yönetim degil.juve 14 maç linnes sol bek olur yapacak birşey yok.
Ansaldi Torino ile anlaştıdün bir yerde haberi geçiyordu cenk ergün asamoah olmazsa inter'den ansaldi'yi alacak diye.
NOLDUuuuuuuuuuedit
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi