- 21 Eylül 2012
- 6.862
- 5.049
- 1.983
Avrupa'da transfer dönemi kapanana kadar Asamoah kesinleşmezse yatar mı transfer? Yoksa bizim transfer dönemine göre mi işlem yapılıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk nin son açıklanan borcu 1.7 milyar TLfiko mu iyi?
bj kulubunu borc batagina saplayan, devleti yalayarak hakem ittirmesiyle bir sezon sampiyon olan fiko?
dursunu tercih ederim.
Alin bu kusbeyinliyi burdan.Kimseye bir şey olmaz da sizi kadıköyde öttürünce neler olur orasını bilemem
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
denayerAsamoah olmazsa nedir acaba b planimiz?
Bence 2 tane bek almamiz lazim su an sadece 2 bekimiz var.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Krakerboy opsiyon var demişti denayerde. Patlamış anlaşılan
Kimseye bir şey olmaz da sizi kadıköyde öttürünce neler olur orasını bilemem
Kimseye bir şey olmaz da sizi kadıköyde öttürünce neler olur orasını bilemem
Juve Meloyu da 2. Kiralama döneminde geç yollamıştı , Bunu hep yapıyor ben Asamoah işinin inşallah bittiğini düşünüyorum , Resmi sitedeki resim talimat gelmedikçe kolay kolay böyle bir hareket yapmaz kanaatindeyim . Şu an asamoah işi resmi bildirim gelmedikçe herkesi sıkıntıya sokucak kimsenin tahammülü kalmamış belliki .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
K.comanBu fransa 10 yıla net damga vurur bu nasıl bi kadro lan griezman pogba lacazette mpabbe dembele lemar kante bayer münicli genç sağ açık adını unuttum
duyumcular orda patladı, Carole kiralık ücretinde patladı.Krakerboy opsiyon var demişti denayerde. Patlamış anlaşılan

Avrupa'da transfer dönemi kapanana kadar Asamoah kesinleşmezse yatar mı transfer? Yoksa bizim transfer dönemine göre mi işlem yapılıyor?
Sizi derken Feneri kastettim burada kaos oluşturuyorsunuz mesajı farklı yere çekmeyin.Alin bu kusbeyinliyi burdan.
Antusunda otsun
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil