Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bankada çalışıyorum. Bugün Mensah soyisimli müşteri geldi basit bir işlem için, duramadım sordum Ganalımısınız?

Yenge dedi evet. Sonra dedim dilinizde bir kelime biliyorum: Kwadwo (pazartesi). Hoşuna gitti güldü, sordum Asamoah diye futbolcu var diye. Dediki evet biliyorum İtalyada oynuyor. Dedim merak etme, İstanbula getiriyoruz :))

Bi fikrim geldi :) Asamoah ın gelip garry nin sol kanat oynadığı bir takım mı izlemek istersiniz, yoksa asamoah ın gelmediğini varsayarak, ardayı alıp linnes i bekte oynatıp Arda lı sol kanat mı?

Asamoah da herkes çok emin konuştuğuna göre imzalar atılmıştır bence bir şey peşindeler spinazzola filan hikaye az sonra bi son dakika patlatsalar da bayramımız çifte bayram olsa :D

Arda'yı istemeyenler umarım trolluk yada totem yapıyordur.
O tarz top tutabilen bir oyuncu yok elimizde, herşeyi magazinsel düşünmeyin, taratora boyun eğmedi diye gaza gelip sallamayın.

Yav daha Cavanda'yi KAP'a bildirmemisler. Bizimkiler bu isleri agirdan aliyor baya.

Standart bile duyurmus. Carolü de Sevilla duyurduktan sonra acikladilar.

Jong,Donk, Hakan gibi adamlarin duyurulmasi lazim artik

Bankada çalışıyorum. Bugün Mensah soyisimli müşteri geldi basit bir işlem için, duramadım sordum Ganalımısınız?

Yenge dedi evet. Sonra dedim dilinizde bir kelime biliyorum: Kwadwo (pazartesi). Hoşuna gitti güldü, sordum Asamoah diye futbolcu var diye. Dediki evet biliyorum İtalyada oynuyor. Dedim merak etme, İstanbula getiriyoruz :))

Teşekkürler kardeş işte şimdi rahatladık:)

Düşünsenize 00:00 da Galatasaray sayfasından bir mesaj Asamoah: Bayramınız mübarek olsun diye harika ötesi olurdu :asd22:

Arda'yı istemeyenler umarım trolluk yada totem yapıyordur.
O tarz top tutabilen bir oyuncu yok elimizde, herşeyi magazinsel düşünmeyin, taratora boyun eğmedi diye gaza gelip sallamayın.

Olay sadece Terim değil Arda'nın 2-3 yıldır futbol hariç her şeye (siyasilere yalakalık mesela) burnunu sokup son derece antipatik olması. Arda'nın vereceği magazinsel zarar bu hızlı baskılı oynayan kadroda top oynayarak vereceği katkıdan çok daha fazla olur ayrıca.

Olay sadece Terim değil Arda'nın 2-3 yıldır futbol hariç her şeye (siyasilere yalakalık mesela) burnunu sokup son derece antipatik olması. Arda'nın vereceği magazinsel zarar bu hızlı baskılı oynayan kadroda top oynayarak vereceği katkıdan çok daha fazla olur ayrıca.
Magazinsel zarar ne demek tam olarak ? Sahada görevini yapsın da isterse tüm mankenleri üst üste koysun problem değil

Ardayı istemeyenler ilgi fahişesi olduğu için istemiyor genelde. Bi de çeteleşme olayı var

Formda 1 Arda her türlü iş yapar ama ne zaman işler onun istediği gibi gitmezse büyük sorunlar yaratacak tipte

Resmi hesap kesin olmadan o ipıcunu vermemiştir umarım. Yoksa kuşlara büyük bir malzeme vermiş olduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt