Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 agustos haberlerinde Atalanta'nın yumuşadığı ikna olduğu haberleri vardı. İtalyan sitelerinde yazanı yazdım.

italyan sitelerinde veya herkesin gördügü sagda solda olan haberleri burada yazıyorsun ama söyleme seklin sanki kendi haberinmis gibi birazda ortama geren bir sekilde

kusura bakma

7-24 o hesapları takip eden arkadaslarımız fazlasıyla mevcut burada yani ortam germeye gerek yok sanki kulübün icinde olan biten herseyi biliyormus gibi

olmayacak gelmeyecek olmaz bitmez gibi kesin laflar ortamı germekten baska biseye yaramıyor.

Son düzenleme:
Gayet mantıklı bir açıklama ama 8 gün daha vaktimiz var..dediğiniz gibi belkide olur..hala olabileceğini düşünüyorum.artık birazda oyuncunun isteğine bağlı.bundan sonra hayırlısı neyse o olsun diyelim..
İnşallah Asamaoh gelir.

De Jong'un Ajax'sa yurtdışına gitme ihtimali kalmadı. Donk Umut Gündoğan Hakan Balta gibi iç piyasada talibi olan adamları satabiliriz. Ben olsam Koray'ı da satardım.

Portekizde transfer dönemi 23 eylülde bitiyor. Kesin kanat almadan ayın 8inden sonra sinanı yollarız benfica ya. Sonrada pişman oluruz. Ahada bakın görün

8 ine kadar uzayacak dio 24 spor gecesinde asamoah işi offf bekle dur anasını satayım

Asamoah gelmezse alacak oyuncuda kalmadı Ansaldi,Gibbs,Strinic hepsi gitti bir scouting en kötü yapsalar oraya

4de5b72db56888f0d9b5606d75ea0ad8.jpg

Bunu dedi hicbirsey olmadı

sıkıntı mı çıktı, onuda söylemiyorlar ki

Birseyden emin olmadan atiyorlar millet umutlaniyor

oglum onu yazdıktan sonra asamoah hayırlı olsun dedi ya,resmi twitter hesabı,ural aküzüm ve mert çetin mesajı caktı ya daha ne yapsın

bunu yazan sen misin her kimse güzel saçmalamış.spinazzolanın dönmeyecegi 1 hafta önceden belliydi

Anlamadığım madem Asamoah transferi Spinazzola'ya bağlı değildi ve dün gece bonservis konusunda anlaşıldı ve protokol yapıldı (herkes bonservis bedeli 4.7m dedi) neden bugun açıklanmıyor da 8 eylüle kadar süreç uzuyor. Anlaşılamayan konu ne o zaman? Carole de gitti....

Asıl soru Nevzat ve Ali Naci neredeler 2-3 gündür ortada yoklar

Yarın juventus şampiyonlar ligi kadrosunu verdiğinde netleşir gibi duruyo asamoah'ın durumu

sol bek sol acık veya orta saha alalım digne rahman felan bakalım belhandayı kaydırırız sola olmadı tolga rodrıgues falan ıdare ederiz

De jong denen ite

Sabah 4-6 arasi kosu antremani
Sabah 8-10 kondisyon yuklemesi
Oglen 12-2 guc antremani
Oglen 2-4 kosu
4- 6 kondisyon

Gibi antreman mecburiyeti vereceksin mobbingin kralini yapacaksin

Gerekirse taraftari araya sokup istanbulda hayatini cehenneme cevirteceksin

Ses yaparak gece uyutmayacaksin

Iskencenin en kralini hak ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt