Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoahta juventusla bonservis bedelinin nasıl ödenecegine dair son detaylar konusulyo ve arada ufak pürüzlerin bulundugu öğrenildi .durum metlik kazanınca asamoah haftasonu istanbula gelip saglık kontrolünden geçecek (milliyet)

Ah şu ufak pürüzler...bu sene ömrümüzü yedi..ama olsun asao ya değer..

doğruyu söylemek gerekirse asomoahı transfer edeceğimizden bir saniye bile şüphe etmedim.

ulan 1 saattir yazıyorum kız hala aynı

transfer 8inde bitiyor,avrupa da değiliz
asamoah gelir sıkıntı olmaz
soldan bindire bindire gelir,gomise atar gomis de tavana takar

Rahmi aslan.Maçın Türkiyede yayını yok.

Digiturk linki değilki yasak olsun.Anlamadım.

Olsun olmasin renkdasim, mac linki ve kacak yayinlar paylasmak yasakdir forumda sonra cezasini forum sahibi ceker. Iyi niyetli paylasdiginida biliyorum ama editlemek zorundayim maalesef.

Değerli GSCimbom.com üyeleri,

Forumda maç linki paylaşımı kesinlikle yasaktır. Maç linki isteyenler de paylaşanlar da ceza alacaklardır. Doğrudan maç linki istemeyip, "özel mesaj atacak olan var mı?", "yardıma ihtiyacı olan özele gelsin", "kadro var mı?" gibi imaları kullanan üyelere de gerekli yaptırımlar uygunalacaktır.

Bu sebeplerden dolayı ceza almış olup, ,aynı tavrı devam ettiren üyelerimizin ise ceza süreleri her seferinde artacaktır. "Kurallarda şöyle yazıyordu", "geçen sefer şu kadar ceza almıştım" gibi gerekçeler dikkate alınmayacaktır.

Kurallara uymanızı bekliyor, iyi forumlar diliyoruz.

-GSCimbom.com Yönetimi​

Ribery nin instagram storyisine bakar mısınız sanki Türkiyede adam Türkçe konuşuyolar gibi geldi bana.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelmesi imkansız bence adam bu sene bütün maçlarda oynamış Münihte.Tatil için galiba.

Ribery mykonosda

Ribery nin instagram storyisine bakar mısınız sanki Türkiyede adam Türkçe konuşuyolar gibi geldi bana.

Turkiye gibi evet sanki kadin sesi geliyor arkadan ''Ondan cesaret'' mi diyo bisey diyo.
Tatil icinde gelmis olabilir boyle bir duyum yok gibi ama bilemiyecegim.

De Jong'u kimseye veremedik herhalde.

Kaleci, bek ve forvet bölgelerine yerli takviye olabilir tabi Asamoah isi olduysa.

Arda alinacaksa Yasin veya Sinan paketlenmek zorunda.

Su Asamoah'i aciklasinlar artik. Daha Cavanda bildirimi bile gelmedi. Yönetim uyudu herhalde.

De Jong'u kimseye veremedik herhalde.

Kaleci, bek ve forvet bölgelerine yerli takviye olabilir tabi Asamoah isi olduysa.

Arda alinacaksa Yasin veya Sinan paketlenmek zorunda.

Su Asamoah'i aciklasinlar artik. Daha Cavanda bildirimi bile gelmedi. Yönetim uyudu herhalde.
Cavanda 100/100 gitti, bizlik bir is kalmadi sadece formalite

İspanyaya yarın iki üç çöp daha yollasak keşke

Uruguay arjantin maçı hangi kanalda

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

las palmas gibi bir takim umarim panige girer de jongu felan alir ustunude donku alir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt