Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZET - Liege, Cavanda'yı satın alırsa 1,5 M € ödeyecek. Aldıktan sonra Eylül 2018'e kadar Cavanda'yı kovmazlarsa 900.000 € daha ödeyecekler.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles.../Regulations/02/46/71/38/2467138_DOWNLOAD.pdf

Bu belgenin 41. sayfasindaki. 43.07 nolu maddeye bakarsaniz goreceksiniz ki sampiyonlar ligi kadrolari bu gece 12:00 CET (TSİ 02:00) belli olacak

Haa eger Juventus'a yakin bir gazete/medya kurulusu bunu daha once yayinlayabilir onu bilemem

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Tamam orasi oylede herkes son saatde birakmaz heralde en gec o saatde UEFAnin elinde olmasi lazim, gercek veya degil ama bu argumani saglam bulmadim acikcasi.

Kaldi ki Sampiyonlar Ligi kadrosuna alinan oyuncu satilamaz diye bir kural da yok. Juve ne olur ne olmaz alabilir kadroya.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

0b3a3ffedea5cf53f776774c6100e084.jpg

Tamam orasi oylede herkes son saatde birakmaz heralde en gec o saatde UEFAnin elinde olmasi lazim, gercek veya degil ama bu argumani saglam bulmadim acikcasi.

Son saate birakmaz ama son saat gecmeden resmi kaynaktan ogrenemeyiz demek istedim. Juve'ye yakinligiyla bilinen bir gazeteci degilse kaynak, bence o liste yalan -- ki o listenin taraftar listesi oldugunu dusunuyorum, yoksa ustunde kaynaginin ismi olurdu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoah gelecekse gelsin artık. Juve bırakmayacaksa bizimkiler gelmiyor desin, boşuna bekletmesinler.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Eğer olumsuz bir sonuç olsaydı GS yöneticileri şimdiye olmadı diye açıklama yapmıştı.Demekki olumlu aceleye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt