Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önceki transferlerden hiç mi tecrübeniz yok arkadaşlar. Adamla anlastıgımız daha dün duyrulurdu bekleyin bir kaç gün nedir bu acelecilik

"Bugün Juventus Ş.Ligi listesini açıklayacak ve Lichtsteiner - Asamoah ikilisinden birisi liste dışında kalacak."
tuttosport.com/amp/30056846

herşey bi yana dünden beri aklıma takılıp duruyor. cavandanın saçı peruk muymuş yav. o bandanayıda boşa takmıyormuş demekki

daha önceki transferlerden hiç mi tecrübeniz yok arkadaşlar. Adamla anlastıgımız daha dün duyrulurdu bekleyin bir kaç gün nedir bu acelecilik

tecrübe varda. kurulacak takim o kadar dehset bir takim olacakki.. sabirsizlaniyorum..bu adam gelirse ve cidden takim kaynasirsa rakipler ne eder bilemiyorum.

Lichtsteineri kadroya alirlar gibi

liste düşmüş mü? o linkte asamoah liste dışı görünüyor

SON DAKİKA | Galatasaray, Asamoah transferi için Juventus ile anlaşmaya vardı. Ganalı sol bek için 4.7 milyon avro bonservis ücreti ödenecek.
G.Saray, Asamoah transferini bitirdi. Açıklanmamasının sebebi 4.7 Milyon €'nun ödeme planı. (TRTSPOR)

Kap geldiğine herkesin yüzü gülecek, sakin olalım :) Bu saaten sonra yönetim Kwadwo'yu alamamak gibi bir olay yaşamak istemez.

Asamoah'ın gelmemesi problem değil eğer böyle olursa yerine kimin geleceği problem olabilir, meşhurdur bizim son dakika transferlerimiz.

Bu saatten sonra Asa yatmaz, daha dün Carole ve cavanda gönderildi, bu sezon belli bir noktaya gelinen tüm futbolcular alindi, juve izin vermese bile alternatif hazirdir

Bildiğiniz gibi duyumculukta yüzde 90 verdiğim haber doğru çıkar. Necati ve Burak transferlerini aylar öncesinden söylemiştim geçmiş tecrübelerime göre biz ne zaman bu noktaya düştüysek transferi yapamadık. Asamoah gerçekleşirse ilk olacak.

Sercan Yıldırım mevzusuna döndü iyice bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt