Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen: asamoahın şl kadrosunda olmasi bizi bağlamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juventus' un Asamoah' ı listeye yazması transferine engel bir durum değil. Biraz daha pahalıya olacak gibi bu iş...

Şerefsiz şikeci yuventus

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

listede 3 bek 1ini satmazlar artık heralde en iyisi ocakta protokol yapıp seneye bedava almak

Asamoah yattı. Resmen olan adam listeye verilmez, geçmiş olsun yazık oldu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heeeee simdi 2 gun evvel ben " Asamoh olmuyorsa b planini hemen alin gelin ugrasmayin artik baska standart bir sol bek alin gelin, gecen yilki Diarra sonrasi de jong kazigina benzemesin" dedigimde bana atip tutan herkesi sahneye davet ediyorum !!

Sahne sizin simdi konusun bakalim!!

100de 100 yonetim sorumludur insan enazindan bi aciklama yapar juventus ile anlasamadik diye millet okadar sallayip durdu sosyal medyada asamoah bizde felan filan diye bizden hicbir ses cikmadi boyle rezillik olmaz

Bizim muhabirler tam şerefsiz her gün tweet atan Ali Naci,Nevzat,Evrenin günlerdir sesi çıkmıyor.

Bekle Juventus bekle

Gelecek sezon sampiyonlar liginde kucaga alacagiz sizi bekleyin siz

Muhtemelen on anlaşma oldu herkese duyuruldu Carole falan da o yüzden gönderildi asıl amaç boşa düşürmek şikeci şerefsizler

TT

ee asomoah olmayacak mı şimdi artık :/

Sol bek oynıcak adam yok mu yedek başka

Bu şerefsizler bilerek bu saatte açıkladılar ki daha fazla para verelim bakın görün daha fazla verelim diye itliğine yaptılar çok büyük şerefsiz bir takım. Sağ tarafta birine bişey olursa kim oynıcak şerefsiz Allegri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt