Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün evvel oluyodu bu iş diarra gibi deil, topçu bizi istio juve itliği başka bişey deil
Heeeee simdi 2 gun evvel ben " Asamoh olmuyorsa b planini hemen alin gelin ugrasmayin artik baska standart bir sol bek alin gelin, gecen yilki Diarra sonrasi de jong kazigina benzemesin" dedigimde bana atip tutan herkesi sahneye davet ediyorum !!

Sahne sizin simdi konusun bakalim!!

Biraz da Juve tarafından bakmak lazım, imzalar daha atılmadıysa ben olsam da listeye alırdım. Listeye almasalar belki biz bu sefer pazarlık yapmaya çalışacaktık. Normal bir durum aslında, biraz daha arttıracağız fiyatı. Olmazsa da olmayacak ne yapalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarık'a alıştıralım kendimizi. Başka bir bek alternatifimiz kalmadı takımda. Hadi sağ beke Denayer düşünülür de sol beke Tarık'tan başka adam yok an itibariyle.

Heeeee simdi 2 gun evvel ben " Asamoh olmuyorsa b planini hemen alin gelin ugrasmayin artik baska standart bir sol bek alin gelin, gecen yilki Diarra sonrasi de jong kazigina benzemesin" dedigimde bana atip tutan herkesi sahneye davet ediyorum !!

Sahne sizin simdi konusun bakalim!!
Kes

Listede olmasi onemli degil.ama adamlarin bek oynayabilecek 3 adami var kadroda 1ini verir mi allah askina

Mal gibi 1 ay bi adamla oyalandık.En başından beri yan çiziyordu şikeci şerefsizler.Böyle olacağı belliydi.

laaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn
f0574740b8a591f8121e4b11309e032b.jpg

Biraz sinerji hemen karalara bağlamayın. Feghouli içinde West Ham'ın Instagram hesabı resim paylaşınca herkes yattı dedi ama adam geldi. Ben inanıyorum Asamoah gelecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durumda Asamoah olmaz artik.
Alternatifler kimler acaba cok merak ediyorum.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Asamoah hayırlı olsun yazan tüm gazeteci,duyumcu şerefsizleri kazığa oturtma zamanı değil midir ?

Scheisse...asamoaha iyi gider di...Sol bek Sol ayakli genc bi yetenek orta saha alalim bari

bosuna juventusa sovmeyin adamlar zaten ilk bastan beri demislerdi yerine birini bulamadik diye muhtemeln kadroda kalacak diye azcik sucu kendinizde arayin evren askin gibi mallara inanip bosa umitlendiniz. Ha burda yonetimde bi aciklama yapabilirdi anlasamadik vazgectik diye ama yapmadilar gerizekalilar simdi gidip ardayi getirirler

Linnesle bir sezon sol bekde olmaz.
Carole'de yok
Vay arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt