Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor da Asamoah transferinin gecikmesinin sebebini Spinazzola'ya bağladı az önce, problem çözülmeye çalışıyormuş.

Bizim de Carole'yi göndermemizden anlaşıldığı üzere dün gece Asamoah'ı almaya kesin gözüyle bakıyorduk. Muhtemelen Juventus da Spinazzola'yı alacağına kesin gözüyle bakıyordu ki bizimle prensip anlaşmasına vardı.

Ancak bugün itibariyle işler değişti. Eğer yarın bu transfer tamamlanmazsa belli ki Juve vazgeçti. Çünkü sorun pazarlık değil, o aşamayı dün geçtik .Zaten yarın şampiyonlar ligi için kadrolar bildirilecek, her şey belli olur.

Bize gelince sol bek almak elzem hale geldi. Fena bir bütce ayırmadık. Çabucak alternatiflere yönelmemiz gerek. Mesela en kötü Siqueira'yı alabiliriz, Atletico'da oynamıyor.

Dün gece attiğım mesaj, muhtemelen durum bundan ibaret

Ulan juve yapıcağın işi senin,ne biçim büyük takım lan bu bir bekini geri alamadı mallar.

asamoah olmuyorsa avrupa disi bir sol bek gelebilir brezilya olabilir

Muhteşem sol ayağı olan bir sol bek alırız son dakika.

Jetro williams form durumu nasıl? Başka sol bek Kennedy ve baba rahman var heralde. Şuan hiç bir takımın bırak sol bekini yedek sol bekini bile alamayız. Anca kadro dışı olan varsa yada bölgesinde 3.alternatifse. Şaka gibi ya harbi sinir oldum şuan ya

Jetro 11 oyuncusu. O iş olmaz. Bırakmazlar bu andan sonra.

Diğer isimlerden Baba Rahman Ocak'tan beri sakat. İyileşmiş midir bilmiyorum. Eğer sağlıklı ise iyi bir tercih olur.

Kenedy için de sol bek oynamak istemediği, önde oynamayı tercih ettiği söyleniyordu. Bilemeyeceğim ne kadar doğru olduğunu.

asamoah sende masayı vurup bırakın ulan Galatasaray'a gidiyorum diyemiyo musun,diyemediysen sana da yazıklar olsun

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt