Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clichy konusunda cok kafamizi vuracagiz duvarlara.
Asamoah kadar iyi degil asla ama en azindan kadroda oynuyordu su an.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bu Spinazzola Atalanta'da 1 yıl kiralık değil miydi? Neden geri dönmedi süresi dolmamış mıydı?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yıllık vermişlerdi.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Juventus en başından beri yerini doldurmadan Asamoah'ı vermeyeceğini söylüyordu. Hiç olumlu bir hava alınmadı Juventus cephesinden. Hatta ben Atalanta ile danışıklı bir tartışma içine girdiklerini de düşünüyorum çünkü Juventus'un söz geçiremeyeceği bir takım değil Atalanta, Juventus'u karşılarına alamazlar.

Bizi yanıltan ve gereksiz yere havaya sokan muhabirlerimiz oldu.

Linnes'e muhtaç kaldık insallah ilk 3 maçtaki gibi oynar

Linnesi boş ver, daha kötüsü var. Orta sahada fernando ve ndiayeden birine bir sey oldugu zaman Selcuk'a muhtac kalacaz lanet olsun. Ne selcuk ne tolga mevcut sistemde fernando veya ndiayenin verdigini veremez

Bu adi şikeciler oyaladı, beliydi yatacağı anasını satayım. Ortada imza yokken hem medya hem sağlam kaynaklar verdi gazı bitti diye. Resmen bitmiş olsaydı çoktan kap gelirdi zaten.
Bakalım alternatif var mı yoksa bu kadroyla devre arasına kadar gidecek miyiz. :(

Spinozzada talisca gibi işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ezbere konuşanlar pişman olabilir. Sağ bek alternatifi de yok juventusun listesinde demekki adamların yedek bek derdi yok biZi bağlamaz.ki asamoahi da ortasaha olarak yazmışlar. Benim hala umudum var...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt