Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sao Paulo, Junior Tavares icin Ajax'tan 10 milyon istiyordu, kiralanabilir mi bilemiyorum.

Lan ben de bir şey oldu sandım. Listeyi gördüm, Sandro hariç sol bekte oynayabilecek De sciglio ve Höwedes var. Bu kadar tantana bundan mıydı? Şu transfer bir açıklansın inşallah çok kişi moraracak burada.

Ulan Asamoah gelse artık be!

?❤️

Asamoah o kadar onemli transferdi ki halbu kii. Yarin oburgun fernando yada ndiaye cezali duruma dusse yada sakatlansa sictik. Yedek kim? Selcuk.

Clichy'i alacaktık en başından, orada hatalıydık. Asamoah zaten zor transferdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cds haber girdi simdi.
Bu durum juventusun asamoahi gondermesine engel degil. Turkiyede 08.09a kadar transfer suruyor. Seklinde bir haber.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Şerefsizler adım gibi eminim Asamoahı 1 maç bile oynatmayacaklar grup maçlarında.O kadar kıl bi takımki bu Juve Ocakta Başka takıma bile gönderebilir daha düşük ücrete.

Evren Göz haber girmiş şimdi transfer çok zor diye.Kolpacı olduğu ortaya çıktı.İyi prim yaptı ama.Binlerce rt fav aldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence umut tacirligine gerek yok. Kesin gonderecegi adami neden CL listesine eklesinler ki? Fiyat arttirmaya calisiyor olabilirler tabii ancak butun medya juventus ile anlasildi dedi. Bence herkes sicti.

Bu kötü oldu işte solbekte linnese kaldık bu saatten sonra ancak çöp alırız ona da gerek yok her sene bir tarafımız mutlaka dandik olacak sağ kanat ferrari sol kanat gecekondu oldu

Baba Rahman veya Kenedy en mantıklı isimler gibi duruyor. Chelsea bunları kadroda düşünmüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle umuyorum bende ama piyasa belli kim var alınabilecek şuan?
Saçma olan; bu iş imza ile kesinleşmeden sol bekimizi kiraya vermek oldu.

Bence bu işde juve binelik yaptı. transfer için umut verdi, sonrada asayı mevkisi dışında CL de kadroya alarak fiat artırmak için katakulli yaptı..

Bu avrupalılar 3 kuruş pardon 3 sent menfaat için herşeyi yaparlar diyorum da kimse bana inanmıyor..

Sakin olun gencler
Gelirse super, gelmezse de juve bilir, ocakta 2 mln.a veya mayista bedelsiz aliriz
Linnes goturur bu sene
1-2 macta da Denayer oynar ocaka kadar
Kupada da genclerden oynatir, 2-3 tane cok iyi genclerimiz var diyordunuz hem onlar da tecrube kazansin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt