Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiyatı artırıp alalım artık yapacak bişey yok , sol beki geçtim orta sahada birine bişey olursa kimi oynatacaz

Israrli bir sekilde islak imzalar atildi laflari dolaniyor.
Hayret.
Nasil bir kumar oynuyor Juventus?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kenedy.. efsane potansiyel var, yeri geldiğinde kanat bile oynatırsın adam sürekli hücumu düşünüyor tam bizlik. Defansif istiyorsak Baba Rahman ı alalım

Aman panikleyip Bedimo gibi bir çöpü almasınlar. Efsane transfer sezonuna böyle bir kapanış yakışmaz.

Bu Futbol_5te hala yönetim içinden haber aldım sorun yok diyor. Kim la bu herif klübe çok yakınım diyor her seferinde

linnes sakatlanırsa veya cezalı olursa kim oynayacak?
carolü gönderdiler..
bekin yedeği olmadan sezona mı girilir?

Sol aciga Gaitani koy koray bile sol bek oynar. rakip defans cikamaz ozellikle turkiye liginde. Ama eger o kalibrede bir sol acik getiremiyorsak o zaman bir sol bek kesin lazim

Carole gittiği için herkes asamoha bitti gözüyle baktı böyle bir hata olur mu arkadaş gene mi grosskretz vakası yeter be

Bunların taraftarı isyan etmesin diye ayakta yapıyor olabilirler bak biz kadroya bile aldık adam bizi istemedi oynamak istemedi parayı seçti diyebilirler. Sonuçta CL'de oynayacak bir takım 2 aydır solbek alamadı.

Bunların taraftarı isyan etmesin diye ayakta yapıyor olabilirler bak biz kadroya bile aldık adam bizi istemedi oynamak istemedi parayı seçti diyebilirler. Sonuçta CL'de oynayacak bir takım 2 aydır solbek alamadı.
Koskoca Juventus yapmaz oyle sey.
Asamoah oyle aman aman vazgecilmez birisi degil mevcut kadrolari dahilinde.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Aspor da Ukraynalilara soruyorlar Turkiyemi Ukraynami kazanir diye 10 kisiden 8 i Kiz ve kizlarda yani kiz oglan kiz deyim siz anlayin :D

yeter lan neymiş bu ya!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zamaninda Adna Polat doneminde boyle bir mallik yapilmisti. Defansta yedek yokken Meirayi sattilar, Hamburg macina defansta Kewell ile ciktik:D Takimda iyi kotu tek sol bek originli oyuncu Carole u alternatifi olmadan gondermelerini anlamak mumkun degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt