Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol bek ve orta saha alalım orta saha da oynayabıldıgı ıcın asamoah bu kadar cok ıstenıyor

sabah, "babamın mezarına büyü yapılmış." diyen bir arkadaş vardı n'oldu ona?

Yav bu şikeci italyanların kuyruk acısı olduğunu bilmiyor mu bizim yönetim? Adamlar resmen oyaladı oyaladı transfer dönemi kapanınca da bırakmıyoruz dediler.Elimizde bek oyuncusu kalmadı bu saatten sonra asamoah kalitesinde adam bulamazsın.

Fiyat arttırma çabaları bunlar çok belli.
Alırız ama kazığı yiyeceğiz gibi
Sneijder'ın acısı dinmemiş belli
Tabi daha öncesi de var
Şikeciler sevmez bizi

TapaTalK

asomohamızı verin ulan şerefsizler

Dini konularda inanıp inanmamak senin sorunun lakin dinde büyü yoktur diye bir cümle kurarsan karşındaki seni cehaletle suçlamakta haklı olur, çünkü dinde büyü net olarak vardır, tekrar diyorum dini tercihin seni ilgilendirir ancak dinde net olarak büyü varken sen dini bilgim iyidir dinde büyü yok gibi bir cümle kurarsan kendini cahil konumuna düşürürsün, sana tavsiyem bilmediğin konularda yorum yapma, aşağılamak için demiyorum seni, sadece ileride böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan kötü konumlara düşersin ben insani olarak uyarıyorum sadece.

Hocam doğa üstü olaylar Allah'a ve elçilerine mahsustur. Dinde büyü vardır dersen şirke girer. Şahsen ateistim çok da fifi olup olmaması da, ben senin için söylüyorum. Çıkma dinden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Protokol var bu protokol Juventusu bagliyorsa ne diye pazarlik yapsin?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Sol bek için Alternatif de yok deniyor, Linnes tek kaldı ve onun orjini sağ. Son dakikada yine beceriksizlik yaptılar açıkcası. Umarım gelirde bizler yanılırız.

Gama spor haber girmiş hayatta benim kadar olumsuz bir adam yoktur ama ilk defa bu kadar umut saçıyorum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Logosuna renklerine soktuklarım

Milan bu sene ayağa kalkar ve tokatlar bunları inşallah

TapaTalK

Juve 1-2 milyon için bu kadar kasıyorsa yuh diyorum.

burdan çevirip Asamoah'ı alabilirsek daha önemli bir transfer haline gelecek

Blöf falan hikâye, adamlar diğer bek oynayacak adamı almamışlar listeye. Yattı iste bu transfer

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt