Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba Rahman-Kennedy ikilisi ve Davide Santon daha olası duruyor. 2-3 saat içinde bitecek transfer kolaylığında

Salıya kadar beklensin.Ondan önce pazartesi Gaitan KAP ve salı da Asamoah veya Jr.Tavares KAP gelsin. Tavares 2+8 milyona kiralansın.

“Galatasaray is a big club but Sevilla is something else,” Carole told Sevilla’s club website.

“I'm very happy to come here; it's a big opportunity and a very important move for me, where I will attempt to give my all - this is the biggest opportunity of my career so far.
“Escudero? He is a really great player who I not only hope to compete with but to learn a lot from and this is a big reason for my move.”

Valla bence dogru demis. Sevilla olceginde degiliz biz 2000 li yillar haricinde de hic olmadik. Sevilla Turkiye liginde olsa 10 yil ust uste sampiyon olur. Sevillanin bizim copumuzu kiralamasi ise ayri bir mesele ne gorduler merak ediyorum acikcasi.

quakerboy asamoah resmi olarak galatasaray'da yazmış dün.güvenilir de biri.ben hala asamoah'ı geldi gibi düşünüyorum.

“Galatasaray is a big club but Sevilla is something else,” Carole told Sevilla’s club website.

“I'm very happy to come here; it's a big opportunity and a very important move for me, where I will attempt to give my all - this is the biggest opportunity of my career so far.
“Escudero? He is a really great player who I not only hope to compete with but to learn a lot from and this is a big reason for my move.”
Adamlar bizim 17 yıldır kutladığımız kupaya ambargo koymuşlardı. Carole'ü suçlayamam bu hususta.

şu sınana yok mu 4-5 veren ya o parayla sol bek bide orta saha alalım kanadı ıdare ederız her türlü

Juve denen sikeci loser camia umarim deligine geri doner

Milan ve Inter geri dondu, Napoli ve Roma guclendi

Umarim oluculugunuz yuzunden Dybala, Alex Sandro, Pjanic kacar gider

Juve sirf su kucuk hesaplarin yuzunden 10 sene yuzun gulmeyecek

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Valla bence dogru demis. Sevilla olceginde degiliz biz 2000 li yillar haricinde de hic olmadik. Sevilla Turkiye liginde olsa 10 yil ust uste sampiyon olur. Sevillanin bizim copumuzu kiralamasi ise ayri bir mesele ne gorduler merak ediyorum acikcasi.

monçi gitti kafayi yediler

Bir sol bek alınacak mutlaka, Asamoah kadar iş görmeyeceği kesin ama en azından sezon boyu bizi götürecek bir adam alınır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba Lucescunun Oguzhani eklemeyi unuttugu gibi allegride asamoahi cikarmayi mi unuttu? Allegride de alzheimer vardir belki

o listeye bakınca sol bekte oynatabilecekleri sandro var
chiellini bu yastan sonra stoper harici oynatacaklarını sanmıyorum
ama geride kalan isimlere bakınca hepsi centre back
yani sciglio buyuk ihtimal sag bek olacak eger yanılmıyorsam
bu sartlarda asamoahı bırakmaları bence pek mumkun degil

Lichtsteiner'e veya Chelsea'nin adamlarina sulanalim

Brezilyali genc bir sol beke de hayir demem

Asamoah bize gelmedigi icin kariyeri sonecek, Diarra gibi unutulup gidecektir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sosyal medya hesabının sol tarafa güneş doğması şeklindeki göndermesi Kwadwonun gelmeme ihtimali ile tam bir fiyasko.

%10 da olsa hala bi ihtimal var Asamoah için 5 milyon değil de 7-8 versek her türlü satarlar da anlaşılan fiyattan caymak nedir şerefsizler?

Nankorluk bu baska birsey degil

Bakin hayatinizda proje yonettiniz mi bilmem.

Ama ben baya yonettim.

GS da kabaca yillik 100 milyon euroluk proje diye dusunmek lazim.

Ben bu buyuklukte hic proje yonetmedim ama yonettigim projeleri boyle riske atacak bir hata yapsam beni aninda kapinin onune koyarlardi . Bunun adi isbilmezliktir.

Ustelik 1 yil evvel diarr pesinde ayni hatayi yapmisken bi sonraki sene aynisini yapsan kariyerin biterdi.

Ki GS cok daha buyuk proje!!

bazı menajerlerle baya iyi geçindi bu yıl bizimkiler. onun etkisi olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt