Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juve, asamoah için bizim 7m seviyesine çıkmamızı bekliyorsa acilen çıkıp alalım. gidip başka bir adama buna yakın paralar verip 1 sene sonra bir daha sol bek arayacağımıza 1,2ye bakmayıp almamız lazım sorun paraysa eğer.

juve'nin bu yaptıgının iki sebebi olabilir
* cl gruplarında kaktırdık oyalayıp vermek istemiyorlar
* ya da daha fazla para istiyorlar.

peki yönetim ne yapmalı ?
vermiyorsan verme almıyorum ulan . adam seneye bedava bana gelecek . para kazandırayım dedim basenin kalktı . şimdi yerine birini alıyorum elinde patlasın . hadi şimdi defol git .
juve bu kadar pislik yapıyorsa b planımızın olmadığının farkında .

Saat 12 ye kadar değiştirebilirler haydi özbek brotherss

abv asamoah

Resmi hesabın da iş kesinleşmeden ima yapması rezillik. Dalga geçiyorlar o mesele yüzünden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek değil Sağ açık Feghouli'nin takıma katılması ile alakalı derler. Bakış açısı :)

Gündemdeki olay sol bekti ve göz kırpması vesaire, sonuçta bence hoş değil. Sağlık olsun, sol taraf artık bize dert çıkarmadıktan sonra çok konuşulmaz uzun vadede.

istiklal marşı okuyabilen bi sol bek alacak heralde bizimkiler

Lichtsteiner facebooktan açıklama yayınlamış bu benim için çok üzücü bir olay beklemiyordum vs. diye.Beter ol juve ne diyim

ardayı alıp bek mi oynatsak acaba. gerçi o da zora gelince pubis diyip kaçıyor .

hofffff

Şikeci pislik Juve 2-3 milyon daha kapmak istiyor belli.

?❤️

3ee16a5755471e1d0e7e02b402a74a74--the-fa-trafford.jpg

reisi galatasaraya getirelim

Olayın içinde inat olduğu çok kesin. O saha kazma meselesi ile ilgili olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah isi yatarsa, seneye Juve ile yapilacak olasi bir macta "Old Lady"nin fahise oldugu bir koreografi yapilmalidir

Iceride disarida sikecilere ders verilmeli, taraftarlari ve futbolculari rezil edilmelidir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt