Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lichsteiner facebooktan saplamış galiba birilerine. Şl kadrosundan çıkarılmama çok şaşırdım tarzı şeyler yazmış

Bakin hayatinizda proje yonettiniz mi bilmem.

Ama ben baya yonettim.

GS da kabaca yillik 100 milyon euroluk proje diye dusunmek lazim.

Ben bu buyuklukte hic proje yonetmedim ama yonettigim projeleri boyle riske atacak bir hata yapsam beni aninda kapinin onune koyarlardi . Bunun adi isbilmezliktir.

Ustelik 1 yil evvel diarr pesinde ayni hatayi yapmisken bi sonraki sene aynisini yapsan kariyerin biterdi.

Ki GS cok daha buyuk proje!!
Ben daha onceyi degil bu transfer doneminden bahsediyorum... Bazen elinde olmayan nedenlerden oturu bazi seyler istedigin gibi gitmez ki ben hala Asa nin gelecegini dusunuyorum...

Ha B planlari olmamasini 2 seye yorarim... Ya Asa tamamdir ve gelecektir yada Juve bizi kazikladi... Yani ilk once tamam deyip sonra kivirdi... Baska bi secenek yok... Bizimkiler bile bile neden hem Carole u hem Bob Marley Cavandayi yollasinlar? Bu yuzden ben sucu bizimkilere atamam...

Ben bu transfer sezonundan mnunum! Asa gelmese bile

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lichtsteiner'i bastan cikartip kelepire kapatalim, Juve'lilere kufretmesini saglayalim

Hem muzmin sakat degil

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Dünya futbolunda sorunlu bir mevki olan sol bek pozisyonu için 1 saattir tarama yapıyorum avrupa takımlarının üst seviyelerinin çoğunda 2 sol bek var. 3 olanların 3.sü hep soru işareti bize gelecek adamlar değil. Yani avrupadan kaliteli solbeki ya para basıp alırız ya da alamayız

Bu ntvspor ne kansız spor kanalıymış. Reziller dün GS'de dediler, bugün görüşmeler olumsuz, listeye bildirildi diye haber giriyorlar.

Bu nasıl habercilik.

My exclusion from the Champions League list? This is obviously a hard blow and a huge disappointment. That’s life - the important thing is not how often you fall, but how many times you find the strength to get up, roll up your sleeves, keep fighting and never give up. Now, more than ever, I will keep on giving my all to honour this jersey!

gitmek istemiyor sanki

Bizimkiler juve sayfalarını basmış

47c46ac97a38a279e24804d5e1059d09.jpg

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt