Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik. Neyse. Avrupadan kimse as ve yedek sol bekini vermez bu saatten sonra. Ellerinde Tarık çamdal, Donk benzeri varsa onu verecek.

Yapılacak tek şey Güney amerikadan bir sol bek kiralamak olmalı.

Sene sonunda da gidip Asamoahı bedava alırız. Bu güney amerikalı yedek de iyi ise onu da alırız yedek vs diye.

Yapacak başka bişey yok.

üst üste 2 yıl, aynı aptallığı nasıl yaparız hala aklım almıyor.

Ben aslında kiralamaktan yana değilim bu yıl.

Bakın bunu öngördüğüm gibi bişey daha öngörüyorum biz sattığın kadar al cezası alabiliriz.

O zaman güvenilir bir stoper bulamayabiliriz!! Güvenilir bir hatta 2 sol bek de lazım . Çok kritikti bu transfer dönemi!!

Son düzenleme:
Rahmanı opsiyonlu kiralayalım yaw Denayer parasına alırız 7-8 M opsiyon olsa mötiş olur

Rahman Baba gelsin.

Baba attı şampiyonluk geldi. (Şampiyon olursak)

Cimbom babayı aldı gibi geyikler döner (Baba'Yı alırsak)

Baba Rahman olur, Kenedy olur

Junior Tavares olur, hicbiri olmazsa 21 veya alti Brezilyali sol bek olur

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yine birileri işbaşında... Giydirmek için pozisyon alınmış bekleniyor. Başka bir başkan yada hoca olsa bu 8 transferin 5 ini yapabilse kasıla kasıla tv tv dolaşırdı. Adamlar 8 tane taş gibi adam aldı 9. yu alabilmek için uğraşıyorlar. Eğer Asamoahda problem çıkarsa sebebi menejeridir ve bunun suçlusu Cenk yada Galatasaray olarak gösteremezsiniz. Kaldıki 8 transferi unutup sırf bu transfer yüzünden bu takıma yüklenilmesine ciddi ciddi art niyet ile bakarım. Sözüm Asamoah ı çok arzulayıp gelmediği için üzülenlere değil gelmesin diye pozisyon alanlara şuculara buculara...

Kaldıki ben hala bu işlerin blöf olduğunu düşünüyorum. Ama gelmiyorsa da Asamoah bizi kullanıp sözleşme kopartmaya çalışıyordur ki o zaman da canı cehenneme. Juventus gitmek isteyen oyuncuyu tutmak isteyen bir takım değildir.

Sol bek şart. Idare olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rahmanı opsiyonlu kiralayalım yaw Denayer parasına alırız 7-8 M opsiyon olsa mötiş olur

Rahman'dan başka elle tutulur adam yok mesela sayamıyoruz alabileceğimiz. Ya Rahman'da iyileşmediyse tam? O zaman elde var koca bir 0. Çok olumsuz konuşmayı sevmem ama Asamoah olmazsa transfer için transfer solbek yerine sol ön oynayan adam alsak daha iyi hiç değilse orası için bir sürü adam var

Asamoahi aldilar mi?
Hayir babayi aldilar :D

Bence Baba iyi transfer. Hem boyle diyecek olan kuslar iyi rezil olur sezon sonu. Asamoah da 2-3 maca cikar juvede, sonra kariyeri biter.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

lichtsteiner gibi mukemmel bir adami kadro dışı bırakıp, gitmek isteyen asamoah'i ( en azindan oyle biliyoruz ) kadroya koydular
2 ismi birden kaybettiler
Ki lichtsteiner'de taş gibi oynuyor hala. Bir iş var amma çözemedim

Arkadaslar en iyisi bu transfer nobetine biraz mola verelim. Asamoa diye diye kac gundur bunaldik.

Seneye insallah sampiyonlar liginde Juventus serefsizleri ile ayni gruba duseriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt