- 15 Aralık 2011
- 18.933
- 7.549
- 1.588
Transferin son gününe kaldı bu iş.Güney amerikadan bonservisli yada eplden kiralık biri olur gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenedy i kiralasak super olur
Yine birileri işbaşında... Giydirmek için pozisyon alınmış bekleniyor. Başka bir başkan yada hoca olsa bu 8 transferin 5 ini yapabilse kasıla kasıla tv tv dolaşırdı. Adamlar 8 tane taş gibi adam aldı 9. yu alabilmek için uğraşıyorlar. Eğer Asamoahda problem çıkarsa sebebi menejeridir ve bunun suçlusu Cenk yada Galatasaray olarak gösteremezsiniz. Kaldıki 8 transferi unutup sırf bu transfer yüzünden bu takıma yüklenilmesine ciddi ciddi art niyet ile bakarım. Sözüm Asamoah ı çok arzulayıp gelmediği için üzülenlere değil gelmesin diye pozisyon alanlara şuculara buculara...
Kaldıki ben hala bu işlerin blöf olduğunu düşünüyorum. Ama gelmiyorsa da Asamoah bizi kullanıp sözleşme kopartmaya çalışıyordur ki o zaman da canı cehenneme. Juventus gitmek isteyen oyuncuyu tutmak isteyen bir takım değildir.
hücum yapmasi bile yeter ya. Diger oyuncular toparlar geriyi, pres işiyle zaten herkes savunuyormuş gibi goruntu veriyorBu adam Alex Telles kadar savunma yapamayabilir yalnız
Boyle mükemmel transferler yapan ekibin bir yolu daha vardir guveniyorum
Asamoah
Ghoulam
Bernat
Baba
Bulunur bir oyuncu insallahBu transfere kesin gözüyle bakıp B planı yapmadılarsa yandık.Umarım B planı vardır.
hücum yapmasi bile yeter ya. Diger oyuncular toparlar geriyi, pres işiyle zaten herkes savunuyormuş gibi goruntu veriyor
Bulunur bir oyuncu insallah
Rahman'dan başka elle tutulur adam yok mesela sayamıyoruz alabileceğimiz. Ya Rahman'da iyileşmediyse tam? O zaman elde var koca bir 0. Çok olumsuz konuşmayı sevmem ama Asamoah olmazsa transfer için transfer solbek yerine sol ön oynayan adam alsak daha iyi hiç değilse orası için bir sürü adam var
atletik, çevik bi adam iş yapar herturlu bu ligde rdaşBizim aradığımız tarz adam değil bu. Fizikli birini istiyoruz bu çok cılız
Çok zorladık asamoah diye dünyada adam yok sanki.Transfer bitmese işimiz baya kolay olurdu.
Ben sogudum bu iştenÇok zorladık asamoah diye dünyada adam yok sanki.Transfer bitmese işimiz baya kolay olurdu.
atletik, çevik bi adam iş yapar herturlu bu ligde rdaş
Toplu hucum,toplu savunma düzeniyle savunma işide çözülür
Boyle guzel bir kadro içinde opsiyonlu falan alsak mesela parlayabilir belkiBu adam daha olmuş bir adam değil çok savruk aynı Telles. Biz hep olmuş adamlarla ilgilendik 1 sene ambargo koyup lige sonradan 2-3 deneme genç alınabilir ama bu sene kaldırmaz böyle bir hamle