Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin son gününe kaldı bu iş.Güney amerikadan bonservisli yada eplden kiralık biri olur gibi.

Yine birileri işbaşında... Giydirmek için pozisyon alınmış bekleniyor. Başka bir başkan yada hoca olsa bu 8 transferin 5 ini yapabilse kasıla kasıla tv tv dolaşırdı. Adamlar 8 tane taş gibi adam aldı 9. yu alabilmek için uğraşıyorlar. Eğer Asamoahda problem çıkarsa sebebi menejeridir ve bunun suçlusu Cenk yada Galatasaray olarak gösteremezsiniz. Kaldıki 8 transferi unutup sırf bu transfer yüzünden bu takıma yüklenilmesine ciddi ciddi art niyet ile bakarım. Sözüm Asamoah ı çok arzulayıp gelmediği için üzülenlere değil gelmesin diye pozisyon alanlara şuculara buculara...

Kaldıki ben hala bu işlerin blöf olduğunu düşünüyorum. Ama gelmiyorsa da Asamoah bizi kullanıp sözleşme kopartmaya çalışıyordur ki o zaman da canı cehenneme. Juventus gitmek isteyen oyuncuyu tutmak isteyen bir takım değildir.

Ben miyim o zaman bunun sorumlusu ??

Sen adama süre vermezsen, örneğin 20 Ağustosa kadar imza atılmalı 21 inde ben diğer alternatifimizi alıcam deyip 20 si akşamını bekliycen, olmadı mı ASamoah benzeri bir sol beki alıp koyucan takıma!

Yöneticinin işi öngörmek, önlem almaktır.

Mesela yönetici isen bu sene içinde sattığın kadar al cezası alırsak deyip Serdar müzmin sakat deyip Denayeri kiralamak yerine almayı planlayacaksın. Sol bek alacaksın.

Sonra gidip juveyi suçlamak en saçma hareket olur!!

Boyle mükemmel transferler yapan ekibin bir yolu daha vardir guveniyorum

atayiz olanlar büyü yapsin, muslumanlar dua etsin sol bek icin olacak bu iş

Rahman'dan başka elle tutulur adam yok mesela sayamıyoruz alabileceğimiz. Ya Rahman'da iyileşmediyse tam? O zaman elde var koca bir 0. Çok olumsuz konuşmayı sevmem ama Asamoah olmazsa transfer için transfer solbek yerine sol ön oynayan adam alsak daha iyi hiç değilse orası için bir sürü adam var

Opsiyonlu kiralanabilirse hoş bir transfer olur STSL için çok üst düzey kalır

denayers targaryen geldi mi... ejderini gösterecek adam arıyomuş

atletik, çevik bi adam iş yapar herturlu bu ligde rdaş
Toplu hucum,toplu savunma düzeniyle savunma işide çözülür

Bu adam daha olmuş bir adam değil çok savruk aynı Telles. Biz hep olmuş adamlarla ilgilendik 1 sene ambargo koyup lige sonradan 2-3 deneme genç alınabilir ama bu sene kaldırmaz böyle bir hamle

Bu adam daha olmuş bir adam değil çok savruk aynı Telles. Biz hep olmuş adamlarla ilgilendik 1 sene ambargo koyup lige sonradan 2-3 deneme genç alınabilir ama bu sene kaldırmaz böyle bir hamle
Boyle guzel bir kadro içinde opsiyonlu falan alsak mesela parlayabilir belki

quote_icon.png
Originally Posted by Cerval

Juventus social media has been invaded by turks
frown.gif
Hopefully Galatasaray gets $#@!d by Besiktas.

:crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt