Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyor lan bu şerefsiz çingene? Sırf bunu yazmak için girdim. Kan beynime sıçradı adeta.

Ya bu Lucescu'ya başlıcam hee ne beter bir adammış ya kardeşim bir düş yakamızdan yıllarca gelmedin Allah kurtarmış seni bizden,yıllar sonra geldin ne yabancı sınırıymış ulan köpek yurt dışındayken 1 kere böyle şeyleri eleştirdin mi acaba. Şimdi birileri çıkıp diyecek o zaman milli takım yönetmiyordu diye. Arkadaş Ukrayna'da yabancı sınırı var mı var ee bu çingene bir kere eleştirmiş mi basmış geçmiş ligin tozunu almış.

ulan akaminko getiremedin asamoahi sanada yaxiklar olsun

Ben hala asamoah'ın geleceğine inanıyorum gelecek.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlatma Hakanına Şükrü kardeş. Alzheimer bak sen, paraları götürüp yan yatıp başarısızlığın bahanesini bulmuş, milleti aptal yerine koyuyor

Cinlerim tepeme çıktı lan çıldırttı adeta pislik herif. Eldiven olsa saçlarına dokunamam pisliğin. En son ne zaman böyle sinirlendim hatırlamıyorum bile.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asamoah transferi olursa oyuncunun ısrarı sayesinde olur Juventus bırakmaya gönüllü değil bahsi geçen 5-6milyonlar Asamoah'ın normal ederinin 3de 1i olur maksimum.Bunu bildikleri için ayak diretiyolar.

bizim oglanlar kazanmis gidecekelr kupaya :D
1cafb18f899aaf6f94a6677917269363.jpg

Bugün 1 gün önceden geliyorsun :D

yonetim adam akilli bi aciklama yapsada rahatlasak bu ne lan millet resmen kafayi yedi

lichtsteineri alak koyak sola...

abv asamoah

Başlatma Hakanına Şükrü kardeş. Alzheimer şerefsizine bak sen, paraları götürüp yan yatıp başarısızlığın bahanesini bulmuş, milleti aptal yerine koyuyor suratına tükürdüğümün pislik herifi.

Cinlerim tepeme çıktı lan çıldırttı adeta pislik herif. Eldiven olsa saçlarına dokunamam pisliğin. En son ne zaman böyle sinirlendim hatırlamıyorum bile.
Felaket sinirlenmişsin birader.

Asamoah transferi olursa oyuncunun ısrarı sayesinde olur Juventus bırakmaya gönüllü değil bahsi geçen 5-6milyonlar Asamoah'ın normal ederinin 3de 1i olur maksimum.Bunu bildikleri için ayak diretiyolar.

Bu piyasada öyle 2-3 mevkide iyi performans vercek adam 15-20 den başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt