Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin yalanlarını seveyim Ali Naci kaç gündür piyasa da yoksun serefsizler o zaman bildiklerinizi paylaşsaydınız.
Ulan benim aklım almıyor bir resmi hesap juventusla pazarlik halindeyken yada bir yönetici adamlarla kesin anlaşmadan nasıl böyle bir aciklama yapar
Ee şimdi son teklif 5.2 vermisizde kabul görmemiş geçiniz bunları transfer olmasa bile hiç bir klüp çok emin olmadan böyle şeyler yapmaz ali ve nevzat harbiden çok yamuksunuz.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musleranın getirdiği bizle anlaşamayıp real betise giden bebeyi alsaymışız bare yahu

Carole yollandığına göre mecburen birini alacaklar lakin bu Linnesi yedeklemeye yönelik değil Linnese yedek olacaktır galiba, bu saaten sonra düzgün bir sağ bek bulamayabiliriz.

Madem alamayacan adamı ne diye Carole'u yollarsın ki?Gidip mal bi adama para saçmasak bari panikle

Sol bek,sol kanat,yedek forvet alınmazsa işimiz zor.Nerden bulcaz 1 haftada.Abv.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeni gelen sol bek Asamoahnin seviyesinde olamaz zaten

umarim cop biri gelmez

Nevzat konuştum bitti dediyse herhalde yalan oldu transfer. Yani moraran ben oldum. Tabii biz burada "bitecek gibi, inşallah bitiyor, bitmek üzere" derken diğer yapılan bütün transferlerin gidişatına bakarak diyorduk, kimseyi bir şeylere inandırma amacımız yoktu.

Benim için çok kötü oldu herhalde en çok isteyenlerden biriydim burada ve en çol istediğim adamdı bu transfer döneminde ama sağlık olsun yapacak bir şey yok.

Konuyu saptırmamak yansıtmamak için bir şey de demek istemiyordum ama burada bu transferler yatsın diye bekleyen, acayip acayip ben demiştim havalarına girmeye çalışan gereksiz adam çok fazla var. Inşallah mutlu olmuşlardır ki görüyorum olumsuz haber veren mesajları beğenmeye başlamışlar hemen.
Boşver sıkma canını, Asamoahla yada Asamoahsız inş bu sene şampiyon olacağız ve olmalıyız zira bu seneyi sektirme şansımız yok telafisi zor senedeyiz.

Şucu bucuların Galatasaray ın sırf istediği adam gelmedi yada gitti diye başarısız olmasını isteyenleri umursama. Zira kendilerini gram takmamayı zor da olsa öğrendim.

Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım gerçekten GALATASARAYLI mı diye!!!

gelme ulan Asamoah

We have FERNANDO,MUSLERA,GOMIS,MARIANO,NDIAYE,FEGHOULI,MAICON,DENAYER,GARRY,TOLGA,LINNES <3

abv juventus!!!!

asamuah zaten kronikti !!!
Gelmesin...

abv juventus!!!!

Zaten dün gercekleşmeyince transfer içime kuşku girdiydi. Kötu oldu bu. Mutlaka bir solbek lazım. O kadar boşuna bekledik. Ezik şikeci juventus.

Bedimoooooooooooooooooo bombası patlarmı acaba niye Carole'u yolladık deriz ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt