Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım yönetim durumu kurtarabilecek mi, umarım bize yakışan ve bu takım temposuna sırıtmayacak birini bulabilirler. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Asamoah hiç bir zaman as oyuncu değildi kendisi baya çöp oyuncuydu ucuz kurtulduk ho

120a1010661da1d4c5cba7426ecd8611.jpg

bi kulubu ikna edemedin lan dingil

abv juventus!!!!

Herseyi gectim, koskoca Juventus'a boyle kucuk hesaplar pesinde kosmak yakisiyor mu? Nasil bir kuyruk acisi. Sanki bir grup liseli kezban yonetiyor koskoca italyan devini.

Yine birileri işbaşında... Giydirmek için pozisyon alınmış bekleniyor. Başka bir başkan yada hoca olsa bu 8 transferin 5 ini yapabilse kasıla kasıla tv tv dolaşırdı. Adamlar 8 tane taş gibi adam aldı 9. yu alabilmek için uğraşıyorlar. Eğer Asamoahda problem çıkarsa sebebi menejeridir ve bunun suçlusu Cenk yada Galatasaray olarak gösteremezsiniz. Kaldıki 8 transferi unutup sırf bu transfer yüzünden bu takıma yüklenilmesine ciddi ciddi art niyet ile bakarım. Sözüm Asamoah ı çok arzulayıp gelmediği için üzülenlere değil gelmesin diye pozisyon alanlara şuculara buculara...

Kaldıki ben hala bu işlerin blöf olduğunu düşünüyorum. Ama gelmiyorsa da Asamoah bizi kullanıp sözleşme kopartmaya çalışıyordur ki o zaman da canı cehenneme. Juventus gitmek isteyen oyuncuyu tutmak isteyen bir takım değildir.
Şu huyunuzdan bir türlü vazgeçmeyeceksiniz dimi. Takip ediyorum da hep aynı isimler bunu yapıyor. Ulan kimsenin Galatasaraya yararı dokunacak birinin gelmemesine sevindiği falan yok. Bunu yaparak eline ne geçecek, ikide bir bunu yazanlar bir açıklayabilirmi acaba? Duyumculara güvenmeyenlerede aynısını yaptınız, anlatılmak istenilen duyumcunun lafı ile kuyuya inilmemesiydi, şimdi yine aynısını yapıyorsunuz. Galatasaray sizin babanızın malımı da kendinizde her halükarda bu hakkı görüyorsunuz?Üstelik bunu yapanların içinde daha dün Duyumculara toz kondurmayıp millete demediklerini bırakmayanlar ama bugün bu duyumculara demediğini bırakmayanlar var. Daha yönetime yönelik yapılan eleştiriyi bile anlamıyorsunuz, milletin eleştirisi Asamoah gelmedi diye değil, Transfer bu olur olmaz bir sürü etken var. Milletin kızdığı Avrupa'da transfer sezonu bitti, bu saatten sonra kimse elinde ki iyi oyuncuyu kolay kolay vermez. Zaten sürpriz olup Asamoah ayarında yada ona yakın biri gelirse kimse bişey demez, burası bayram yerine döner. Ancak şu anda görünen alternatifi geçtim, bir b planı dahi yok gibi görünüyor. Çok güzel takım kuruldu, bu kadarına rağmen yönetimi eleştirilme sebebi tek eksik kalan bu pozisyonada kaliteli birinin gelmesi. Daha bu konuda bile son sözün söylendiğini düşünmüyorum ama kendimizi sora soktuk malesef, zaman artık aleyhimize işliyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Yüzünüz asılmasın arkadaşlar, sakin olun. Asamoah olmadığı için bu kadar üzülmeye gerek yok. Bu takım zaten iyi top oynuyor bu güzel gidişatı bozmayalım. Sakin olalım.

Benim üzüldüğüm nokta sadece sol bek olayı değil asamoah sol tarafı ve ortasahayi yedekliycekti şimdi alçağın adam öyle olmaz ndiaye fernandoya bisey olsa asamoah kapatirdi bu açıkları.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eliseu falan 1 sene oynasin asamoahi bedelsiz alak

abv juventus!!!!

Benim üzüldüğüm nokta sadece sol bek olayı değil asamoah sol tarafı ve ortasahayi yedekliycekti şimdi alçağın adam öyle olmaz ndiaye fernandoya bisey olsa asamoah kapatirdi bu açıkları.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o yüzden orta saha alınmalı sol acık yerıne yoksa dövünürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt