Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık olsun, devre arasında zorlarız artık. Yalnız bir bek lazım, Linnes dışında oynayacak adam yok.

Renktaş yanlış anlama sataşmak için yazmıyorum ama ben mesela bunuda anlamıyorum. Burası taraftarın yazdığı, fikir alışverişinde bulunduğu bir Forum. Takımın gidişatına hiç bir etkisi olacağını düşünmüyorum burada yazılanların.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş aslında kastetmek istediğim o değildi ama tam doğru kelimeyi seçememişim. Buradaki olumlu havadan bahsetmiştim, oynanan futboldan dolayı çocuk gibi mutluyduk bunun böyle devam etmesini temenni ettim sadece :)

Yeni sezon ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sol Bek Adayları:

Nacho Monreal
Jaume Costa
A. Rahman Baba
Kenedy

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Sol bek şart zaten de bir de Badou-Fernando ikilisine alternatif lazım. Asamoah üç pozisyonu yedekleyecekti yazık oldu.

Tavares icin 10m falan istiyolardi haziranda, hayal olur

abv juventus!!!!

Yalnız juventus kaybeder diyeyim.
Aklıma gelenlerden bahsedeyim
Ribery yaptığı yavşaklık sonucu yolu Bayerne düşse bile ömrünü kronik sakat olarak geçirdi.

Hayrovic embesil amatöre gitmisti en son ne halde bilen yok, dortmunddan aldığımız bir ana kuzusu vardı neredeyse futbolu bıraktı.

Azizi söylemiyorum.

Yavşaklık yapan başka kim vardı yahu hatırlayamadım.
Şikeci juventus kendine yaptı anlayacağınız, bu taraftarla uğraşilir mı lan

Sol bek gelir beyler ya sakin. Sayısal acıdan eksik o bölge mecbur alacaklar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monreal, mariano ile anlasamaz

Edit: morenoydu o pardon

abv juventus!!!!

Son düzenleme:
Hala Asamoah'ın neden transferinin gerçekleşmediğini açıklamıyorlar ama aslında olay tam olarak moratta denilen juve ceo sunun anlattığı gibi.Bizimkiler geç kaldığı için asamoah transferinde juve de onun yerine kısa sürede adam bulamadıkları için bırakmadılar.Spinazzolayı geri çağırdılar ama onunda kulübü atalanta aynı durumdan şikayetçiydi.Transfer dönemi bitmiş biz nerden doldurcaz spinazzolanın yerini diyerek izin vermediler.Kısaca sol bek transferini yönetimimizin bu kadar geç yapmaya çalışması bu transferin gerçekleşmemesinde ana kaynaktır.(basında çıkan açıklamalarla kendi yorumumdur)

Son düzenleme:
C.Fuchs güzel olur

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Martella takımında 11 oynuyor sol bek kalmadı Araoune Kone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt