Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yolun sonu Henri Bedimo...
Asamoahtan once bunun haberi vardi

Kaya adamca yorumlar yapıyor

tavares 2+8 tarzında bir dolap çevirebiliriz.
çok iyi olur hakkaten de zor.

Beyler başlarım böyle işle Atalanta Juve gitmek isteyen adamı yollamıyor sonra bizdeki bazı köpeklerde git dememize rağmen zorla yatıp para alma derdin başlarım böyle işe

Ligin en iyi kadrosu bizde, moral bozmayın ya. Sol bek de alınır 7 gün var daha.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam alınırda bu saatden sonra iyi bi solbek almak zor artık . alacagın adam caroledan bile kötü olup daha fazla para vermek durumunda kalabılırsın . benim asıl korktugum arda gelecek gibi

Bu ali nacinin nevzatın evrenin bir arpa bildikleri yok, rüzgar nereye eserse oradan copy paste yapıyolar...

şu arda bir işe yarasın luca digne yi bize getirtsinler ahmed bulut kankişiyle sonra bakarız belki bir güzellik yapıp ardayı da camiamıza daved edebilliriz. denize düşen yılana sarılır sonuçta.

Bence Denayer'i sol bek deneylim, belki faydalı olur Linnesten.

Atalanta oyuncuyu bıraksa asamoah çoktan gelmişti. Juventusta yedek sol beki var zaten başka takımda oynayan sene sonu gelecek. Ne diye yeni sol beke para vereyim demiştir

Amavi-Evra-Bedimo Marsilyanın sol bek rotasyonu :( Bedimo ho diyelim seneye adam akıllı birisini alıp yedek yaparız

Şu huyunuzdan bir türlü vazgeçmeyeceksiniz dimi. Takip ediyorum da hep aynı isimler bunu yapıyor. Ulan kimsenin Galatasaraya yararı dokunacak birinin gelmemesine sevindiği falan yok. Bunu yaparak eline ne geçecek, ikide bir bunu yazanlar bir açıklayabilirmi acaba? Duyumculara güvenmeyenlerede aynısını yaptınız, anlatılmak istenilen duyumcunun lafı ile kuyuya inilmemesiydi, şimdi yine aynısını yapıyorsunuz. Galatasaray sizin babanızın malımı da kendinizde her halükarda bu hakkı görüyorsunuz?Üstelik bunu yapanların içinde daha dün Duyumculara toz kondurmayıp millete demediklerini bırakmayanlar ama bugün bu duyumculara demediğini bırakmayanlar var. Daha yönetime yönelik yapılan eleştiriyi bile anlamıyorsunuz, milletin eleştirisi Asamoah gelmedi diye değil, Transfer bu olur olmaz bir sürü etken var. Milletin kızdığı Avrupa'da transfer sezonu bitti, bu saatten sonra kimse elinde ki iyi oyuncuyu kolay kolay vermez. Zaten sürpriz olup Asamoah ayarında yada ona yakın biri gelirse kimse bişey demez, burası bayram yerine döner. Ancak şu anda görünen alternatifi geçtim, bir b planı dahi yok gibi görünüyor. Çok güzel takım kuruldu, bu kadarına rağmen yönetimi eleştirilme sebebi tek eksik kalan bu pozisyonada kaliteli birinin gelmesi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi huymuş renktaş bu? Yapılan transferler ve kalitesi ortadayken hala aynı klasta 9. Cu oyuncuyu almak istemeleri mi? Bir transferden dolayı bunca emeği Yok saymaya susmamak mı?

Neden bu güne kalmış diyorsunuz? 38 m Euro kaç tl yapıyor farkındamısınız? Bu transferler çakıl taşıyla yapılmıyor. Kaldı ki inanılmaz olumlu bir süreç estirildi ki Asamoah menejeri tarafından kesin gözüyle bakıp Juventusla pazarlığa girişildi muhtemelen. Ve yine en kötü Juventus un istediği parayı veririz yine alırız düşüncesine kapıldılar muhtemelen.

Bu sorun Juve kaynaklı olamaz zira daha 8 gün varken pat diye kesmezlerdi bu transferi fiyat yükseltirdik beklerdik vs. Belliki bizimkiler kızdığı bir durum olmuş pat diye bu defteri kapattık diyorlarsa beklemedikleri bir yerden gol yedik bu da olsa olsa Asamoah ın menejerinden kaynaklı.

Ayrıca benim kitabımda 1 yanlış 8 doğruyu götürmez. 10 yıldır 8de 8 yapmış mükemmel oynayan bir takım var ben bu işi yapan emeği olanlara destek olmayacaksam kime olucam Allah aşkına?

Kaldı ki Galatasaray babamın malı değil. Ama burda bulunma sebebimizi de unutma. Birileri sürekli olumsuz durumlarda zaten içimiz yanmış bilerek aynı tavırları sergiliyorlar. içimizde yangını kora çeviriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu soyleyip yonetimi suclayinca "suna bak seviniyo" diyecek kadar densizler var dikkat et saldiriya ugrayabilirsin!!

Bi cuval inciri berbat ettiler !

Ben 25 yıllık Galatasaraylıyım yeri geldi ağladım yeri geldi kız arkadaşımla da ayrıldım Galatasaray için kimse benim Galatasaraylılığımı tartışamaz 2 yıl boyunca Galatasaray ı rezil etti bu yönetim istediği kadar transfer yapsın en ufak hatasında eleştiririm kredisi sıfır Dursunun da Tudorun da bizim şampiyonluk için birinci sınıf sol bek ve sol kanata ihtiyacımız var bugüne bırakmaları büyük hata.Bundan sonra o seviyede oyuncu zor bulunur.Ben buradakiler gibi ne yalakayım ne de Polyanna.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 tranfser görüp dursun ve tudor'u yalayan transfer taraftarları umarım bugün daha bunların ne kadar işe yaramaz olduklarını gorebilmislerdir.

Bugün göremezseniz de 10 hafta sonra 3.sıraya dustugumuzde belki görürsünüz ama iş işten geçmiş olur.

Sürün yağlı surat!

Avcunu yalarsın ancak böyle bir beklentin varsa

hocam alınırda bu saatden sonra iyi bi solbek almak zor artık . alacagın adam caroledan bile kötü olup daha fazla para vermek durumunda kalabılırsın . benim asıl korktugum arda gelecek gibi
Carole niye gitti demeyelim lütfen. Carole defansif anlamda her mac gol yedirip ofansta da katkisi olmayan bir adamdı. Bence bu kadar iyi transfer donemi geçiren kulüp sol bekte alir

Atalanta oyuncuyu bıraksa asamoah çoktan gelmişti. Juventusta yedek sol beki var zaten başka takımda oynayan sene sonu gelecek. Ne diye yeni sol beke para vereyim demiştir

Atalanta değil Atalanta'nın hocası göndermedi şerefsiz it oğlu takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt